Womb awakening
Het baarmoederweekend is voor vrouwen, die zich er bewust van zijn dat er meer is in het leven dan gezin, werk, uiterlijk en relaties. Het is voor vrouwen, die verlangen naar een dieper contact met zichzelf en bereid zijn zich open te stellen voor healing van blokkades en oude pijn.

 Te vaak wordt gedacht dat ‘baarmoederloze’ vrouwen niet volledig vrouw meer zouden zijn. Niets is minder waar! Ook voor vrouwen, bij wie de baarmoeder is verwijderd, is deze energetische krachtbron nog volop aanwezig.

Je innerlijke waarheid leven
‘Womb Awakening’ is een cadeautje voor jezelf en voor je relatie(s). Het is een prachtig programma, waarin je door tantrische rituelen, tantrische oefeningen, dynamische meditaties, visualisaties, familieopstellingen en vrijuit dansen in contact komt met je vrouw-zijn op alle niveaus. Stralen van binnenuit. Een natuurlijk proces. Je leert je innerlijke waarheid kennen.

Thuiskomen in jezelf
Zijn we in contact met onze baarmoeder, dan zijn we aanwezig in ons bekken. Dan kunnen we voelen wie we ten diepste zijn.  We komen in aanraking met onze donkere en lichte kanten en leren onszelf op een dieper niveau kennen en begrijpen. Onze innerlijke wijze vrouw wordt wakker!

Het avontuur tegemoet
‘Vergeten’ gevoelens, emoties, herinneringen en negatieve energieën liggen te wachten in onze baarmoeder om doorvoeld en verwerkt te worden. Het is een zuivere naar binnen gekeerde weg, het leren in contact te gaan met onze baarmoeder. Zo gun je jezelf de ruimte voor nieuwe sensaties en ervaringen.

Gezond worden
Luisteren naar wat onze baarmoeder ons te vertellen heeft, werkt bevrijdend en verrijkend door op ons vrouwenleven. Vrouwenklachten, verbonden met de psyché, verminderen zelfs, zoals vaginisme, frigiditeit, pijn bij het vrijen, blokkade(s) in het bekkengebied, geen orgasme bereiken en weinig zin hebben in seks.

Maanvrouwen
Het contact met onze baarmoeder is de ingang naar vreugde, creativiteit en seksualiteit!  Mooi om te weten dat zij door onze menstruatiecyclus ‘natuurlijk’ afgestemd is op de cyclus van de maan net zoals het getij van de zee afgestemd is op de maancyclus. Dit beïnvloedt sterk onze emoties!

Creatiekracht
Onze baarmoeder gaat over geboorte en dood. Zij geeft het leven door. Onze vrouwelijke energie is zacht, vol overgave, verbindend, speels, dromerig, geaard, zinnelijk, donker en intens. Allemaal zijn we voortgekomen uit een vrouw, onze moeder. Wij zijn ‘divine creators’ van nature!

Vervreemd van onze yoni (vulva)
Door de eeuwen heen zijn we steeds meer vervreemd geraakt van onze baarmoeder. We hebben de zorg voor onze yoni (vrouwelijk geslacht) uit handen gegeven aan partner, huisarts of gynaecoloog. Vaak zijn we afhankelijk van de vaardigheid van de partner om tot een orgasme te komen. Maar hoe kan je je partner de juiste aanwijzingen geven als je jezelf niet kunt bevredigen?

Wij zijn seksuele wezens
Veel vrouwen leven langs hun yoni heen. Ze weten zich niet te verhouden tot hun eigen vrouwelijke geslacht. Het is een geheimzinnige plek vol plooien wat ons vaak meer onzeker maakt dan vreugde geeft. Hier naartoe durven gaan met onze aandacht verstevigt zelfvertrouwen in het beleven van onze eigen seksualiteit.

Wat brengt het jou?
Door het contact aan te gaan met je magische driehoek, zal angst en schaamte afnemen. Je raakt vertrouwder met je vrouw-zijn. Het opent de deur naar seksueel actief zijn naar jouw voorkeur. Je bent een vrouw van vlees en bloed, verbonden met moeder aarde, krachtig, waarachtig, zacht en lustig. Het maken van de juiste keuzes wordt zoveel gemakkelijker dankzij je baarmoeder die jou in verbinding met je innerlijke waarheid.

Toegankelijkheid
‘Womb awakening’ is voor vrouwen van alle leeftijden. Om mee te doen met ‘Womb awakening’ hoef je niet juicy en sexy te zijn.  Je bent welkom als je deze ontdekkingsreis wilt maken en dat geldt ook voor je lichaam, je tempel, je beste vriendin. Je ondersteunt voelen door je wijze baarmoeder en je liefdevolle hart zet je vrouw-zijn in bloei. Daar wordt je wel juicier en sexier van! Het is niet seksueel gericht.