Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Reacties en ervaringen 'Tantra ontmoeting’

Aty en Richard

Wij hebben een heel fijne 'Tantra ontmoeting' ondergaan. Liefdevol, intiem, ontwapenend, in combinatie met veel plezier! De begeleiding van Rangeeni vonden wij heel zorgvuldig. Zij gaf ons veel vertrouwen en een gevoel van veiligheid om onszelf en kwetsbaar naar elkaar te kunnen zijn. Een verrijking van onze relatie!

Mike en Dagmar

Een geweldige belevenis! Zo kunnen we onze ervaring het beste omschrijven. Heel inspirerend en leerzaam. Thuis gaan we zeker door met tantra. Je wordt goed op je gemak gesteld. Alles voelt warm en vertrouwd aan. Zeker een aanrader om met je partner dit avontuur aan te gaan!

Wanja en Roos

Wij hebben het verzilveren van de cadeaubon 'Tantra ontmoeting' als zeer vervullend ervaren. We hebben de sleutel gevonden, waardoor onze passie voor elkaar gemakkelijker gaat stromen door ons hart te openen en er helemaal voor elkaar te zijn. Voldoende de tijd nemen voor ons liefdesleven was ook een eyeopener in plaats van ons seksleven door ons dagelijkse leven heen proberen te vlechten.

Pauliene en Geert

Voor ons is het beleven van de cadeaubon 'tantra ontmoeting' heel waardevol geweest. Het voelde alsof we een mentale douche hadden gekregen. We denken nog regelmatig aan de inzichten die je ons gegeven hebt, ook je houding, dingen die je zei, hebben op ons veel indruk gemaakt. We hebben het gevoel dat er wel iets veranderd is op een diep niveau. De beleving zelf vonden we zeker niet eng, wel emotioneel! We hebben elkaar echt weer ontmoet alsof we elkaar voor de tweede keer voor het eerst zagen. Heel bijzonder!

Marjolein en John

Deze ontmoeting was voor ons beide een ontmoeting die nog lang in ons lichaam is en zal blijven hangen. De gedachte aan wat we beleefd hebben, voert ons terug naar het samenzijn en het elkaar intens voelen. De tijd vliegt voorbij en we hebben geleerd hoe we onze zintuigen kunnen laten ontwaken. Heel mooi, heel bijzonder en liefdevol. Een warme intense ervaring.

Helene en Xavier

We hebben genoten afgelopen zaterdag! De 'Ontmoeting met tantra' was voor ons beiden echt een groot cadeau! Eerst vonden we het best duur. We waren natuurlijk benieuwd wat het in zou houden, maar het was het helemaal waard. Een nieuwe weg voor onze relatie.... Onze dank hiervoor! Het heeft ons meer gebracht dan hernieuwde verbinding, want we slapen de laatste nachten allebei als olifanten zo diep...

Marieke en Inge

Wat een bijzondere ervaring. De cadeaubon 'Tantra ontmoeting' was een verrassing voor mijn vriend en we wisten niet zo goed wat we moesten verwachten. Erg leuk om zo intensief met elkaar bezig te zijn. Het heeft ons dichterbij elkaar gebracht. Een super ervaring!

Annemieke en Tom

We hebben het heel fijn samen en daarom was er het verlangen nog meer te kunnen genieten van elkaar. Vandaar dat ik mijn man besloot te trakteren op een 'ontmoeting met tantra'. Best een gewaagde stap! We wisten immers niet wat deze belevenis in zou houden. Na afloop kunnen we eensgezind alleen maar zeggen hoe fijn het was te hebben ervaren elkaar op een nieuwe, veelzeggende manier aan te raken en bij elkaar te zijn. Het is eigenlijk zo simpel 'een stapje dieper gaan' in je liefdesrelatie. Je moet er echter maar opkomen!

Heb je vragen en/of vind je het prettig om eerst vrijblijvend telefonisch contact te hebben met mij over deze mooie sensuele ontdekkingsreis, klik dan HIER voor het kennismakingsformulier.