Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Clienten login Voluitleven

Hulpverleningspraktijk Voluitleven beschikt over een beschermd JPO clientenportal en beschermd videobellen WeSeeDo

Waarom een beschermd clientenportal?

Volgens de bijgestelde AVC privacywet is vanaf 25 mei 2018 beschermd e-mailcontact verplicht voor alle therapiepraktijken. Wel zo veilig om bestanden, berichten, persoonlijke vragen en bevindingen met deze therapeut te delen met hulp van Je Praktijk Online (JPO) Cliëntenlogin.

EHealth hoeft geen stijve aangelegenheid te zijn. Deze cliëntenlogin is dan ook eenvoudig in het gebruik, voldoet aan de Europese norm (ISO 27001) en is erkend door de zorgverzekeraars.

AVG-PROOF BESCHERMD VIDEOBELLEN! 
Beveiligd videobellen is mogelijk vanuit de beschermde omgeving van het clientenportal.  Aan de linkerkant bevindt zich de videochat.

In coronatijd kan je als cliënt lichaamsgerichte sessies en traumasessies blijven volgen dankzij de videochat. En ben je op de dag van de vervolgafspraak verkouden geworden, dan is videobellen een waardevolle optie!

 

Hoe werkt het beschermde clientenportal voor cliënten?

Je ontvangt van lichaamsgericht therapeut Caroliene Rangeeni de Gruijter, een uitnodiging in je mailbox. Je maakt een wachtwoord aan en kunt vervolgens inloggen in het clientenportal. De intakeformulieren staan al voor jou klaar. Je krijgt melding in Outlook wanneer ik een berichtje naar jou heb verstuurd net zoals ik een melding in mijn Outlook ontvang wanneer jij een berichtje hebt verstuurd. Alle berichtjes worden bewaard en zijn gemakkelijk terug te lezen. Ondervind je moeilijkheden met inloggen, dan kun je een mail sturen naar Je Praktijk Online: support@clientenlogin.nl. 

Standaardbrowser en grootte van de tekst

Voor het clientenportal kun je het beste de standaardbrowsers Google Chrome of Mozilla Fox gebruiken. Wil je grotere letters, dan kun je je scherminstelling veranderen. Druk op de CTRL toets en op de +. Wil je het lettertype verkleinen, druk dan op de CTRL toets en op de -.

Werk eerst in een word document

Het gebeurt wel eens dat je tijdens het typen per ongeluk op een bepaalde knop drukt van de muis (heb nog niet ontdekt welke knop) en dan kan alles in één seconde verdwenen zijn. Dat is meer dan zonde.  Schrijf je bevindingen dan ook eerst op in een word document. Kopieer en plak vervolgens je bevindingen in het clientenportal!

Het clientenportal werkt alleen via een PC, een laptop en een tablet.