Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Cadeaubon 'Tantra ontmoeting' voor paren

Cadeaubon 'Tantra ontmoeting': sensuele ontdekkingsreis voor geliefden

Deze cadeaubon 'Tantra ontmoeting' is voor stellen, die verlangen naar meer dichtbijheid en sensualiteit in de relatie

Bij deze tantra ontmoeting ben je op een liefdevolle en verfrissende manier met elkaar bezig. Sta open voor nieuwe impulsen en maak op een leuke manier kennis met tantra! Deze bijzondere belevenis voor twee personen is gericht op het samen beleven van verbondenheid, sensualiteit, ontspanning en hart contact. Je hoeft geen enge dingen te doen. Tantra doe je in verbinding met je hart vanuit overgave en respect voor jezelf en voor je Lief. Dan wordt het totaal en intenser!

Het genietend samenzijn staat voorop!

Laat je meevoeren door deze sensuele ontdekkingsreis, leer iets over het aanwakkeren van je innerlijke vuur en hoe je je eigen gevoeligheid kunt vergroten. Ervaar samen een aantal eenvoudige manieren om intimiteit, plezier en sensualiteit in het samenzijn te verdiepen. Iedere relatie is weer anders, stroomt anders, vraagt om iets anders. Handreiking-op-maat wordt gegeven naar behoefte om te helpen dat je als geliefden het nog meer naar je zin krijgt!

Liefdeswensen

Om deze sensuele ontdekkingsreis zo plezierig en afgestemd mogelijk te laten zijn, wordt van tevoren een kleine tantrische vragenlijst opgestuurd. Dit helpt om zicht te krijgen op jullie relatie en daar wordt het tantrische programma op afgestemd. Daartoe hoort het voorbereiden van een geheime liefdesopdracht voor elkaar. In deze tantra ontmoeting ligt het accent op het elkaar opnieuw ontmoeten en op het ingewijd worden in de drie basisprincipes van tantra.

ZAKELIJKE INFORMATIE

Cadeaubon bestellen

Klik HIER voor het aanmeldingsformulier. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op om kennis te maken met elkaar en een datum te prikken. Wanneer het geld is overgemaakt, dan ontvang je in je brievenbus de cadeaubon 'Tantra ontmoeting' met een romantische opdracht.
Waar
Hulpverleningspraktijk Voluitleven aan de Heratemaheerd 24 te Groningen.
Wanneer
Wil je met je geliefde op een zaterdag of zondag de cadeaubon komen verzilveren, dan betaal je 20,- euro extra (weekendtarief). En anders kun je op een doordeweekse avond terecht. Sommige paren koppelen er een lang romantisch weekendje 'Groningen' aan vast!
Duur
Drie volle uren.
Vraagprijs
250,- euro voor twee personen inclusief 21 % Btw.
Geldigheid cadeaubon
De cadeaubon Tantra ontmoeting voor paren is één jaar geldig vanaf de datum van aanschaf.
Betaling
Zakelijke giro: NL78 INGB 000 954 88 48
Oriënterend (telefonisch) gesprek mogelijk
Heb je vragen en/of vind je het prettig om eerst vrijblijvend telefonisch contact te hebben met mij over deze mooie sensuele ontdekkingsreis?

Klik dan HIER voor het kennismakingsformulier.