Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Cadeaubon 'Tantra ontmoeting' voor paren

Cadeaubon 'Tantra ontmoeting': sensuele ontdekkingsreis voor geliefden

Deze cadeaubon 'Tantra ontmoeting' is voor paren, die verlangen naar meer dichtbijheid en sensualiteit in de relatie

Bij deze tantra ontmoeting ben je op een liefdevolle en verfrissende manier met elkaar bezig. Sta open voor nieuwe impulsen en maak op een leuke manier kennis met tantra! Deze bijzondere belevenis voor twee personen is gericht op het samen beleven van verbondenheid, sensualiteit, ontspanning en hart contact. Tantra doe je in verbinding met je hart vanuit overgave en respect voor jezelf en voor je Lief. Dan wordt het totaal en intenser! Je hoeft geen enge dingen te doen. Je houdt je kleren aan. Wellicht maakt dit de drempel lager!

Thuiskomen bij elkaar

Vaak kom je als paar te weinig toe aan elkaar door de drukte van alledag (werk, gezin, mantelzorg). Je loopt dan het risico om elkaar als geliefden een beetje kwijt te raken. Is het verlangen aanwezig evenals de wens om weer eens helemaal 'ouderwets' op te gaan in elkaar? En is er de wens om je weer diep verbonden te voelen met je liefdespartner?

Een tipje van de sluier!

Door een stukje zelfonderzoek, tantrische oefeningen en door het leren toepassen van de drie tantrische sleutels ga je samen weer stromen! Je wordt begeleid om uit je hoofd te gaan en in het moment zelf aan te komen, aanwezig te zijn vanuit ontspanning en rust. Dat zorgt voor verdieping van jullie liefdescontact! De sensuele oefeningen kun je mee naar huis nemen! Er worden ter plekke geen seksuele handelingen verricht.

Voor wie?

De cadeaubon 'Tantra ontmoeting' is voor paren, die elkaar al heel lang kennen, redelijk lang kennen of elkaar nog maar net ontmoet hebben. Het mooie is dat je geen ervaring hoeft te hebben met tantra of met een andere vorm van lichaamswerk. De 'Tantra ontmoeting' wordt op elk stel weer anders afgestemd en is dan ook heel toegankelijk voor zowel mensen met als zonder tantra ervaring.

Het romantische samenzijn staat voorop!

Laat je meevoeren door deze sensuele ontdekkingsreis, leer iets over het aanwakkeren van je innerlijke vuur en hoe je je eigen gevoeligheid kunt vergroten. Ervaar samen een aantal eenvoudige manieren om intimiteit, plezier en sensualiteit in het samenzijn te verdiepen. Iedere relatie is weer anders, stroomt anders, vraagt om iets anders. Handreiking-op-maat wordt gegeven naar behoefte om te helpen dat je als geliefden het nog meer naar je zin krijgt!

Liefdeswensen

Om deze sensuele ontdekkingsreis zo plezierig en afgestemd mogelijk te laten zijn, wordt van tevoren een kleine tantrische vragenlijst opgestuurd. Dit helpt om zicht te krijgen op jullie relatie en daar wordt het tantrische programma op afgestemd. Daartoe hoort het voorbereiden van een geheime liefdesopdracht voor elkaar. In deze tantra ontmoeting ligt het accent op het elkaar opnieuw ontmoeten en op het ingewijd worden in de drie basisprincipes van tantra.

ZAKELIJKE INFORMATIE

Cadeaubon bestellen

Klik HIER voor het aanmeldingsformulier. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op om kennis te maken met elkaar en een datum te prikken. Wanneer het geld is overgemaakt, dan ontvang je in je brievenbus de cadeaubon 'Tantra ontmoeting' met een romantische opdracht.
Waar
Hulpverleningspraktijk Voluitleven aan de Heratemaheerd 24 te Groningen.
Wanneer
Wil je met je geliefde op een zaterdag of zondag de cadeaubon komen verzilveren, dan betaal je 20,- euro extra (weekendtarief). En anders kun je op een doordeweekse dan of avond terecht. Sommige paren koppelen er een lang romantisch weekendje 'Groningen' aan vast!
Duur
Drie volle uren.
Vraagprijs
275,- euro voor twee personen inclusief 21 % Btw.
Geldigheid cadeaubon
De cadeaubon Tantra ontmoeting' voor paren is één jaar geldig vanaf de datum van aanschaf.
Betaling
Zakelijke giro: NL78 INGB 000 954 88 48
Voorwaarde oriënterend (telefonisch) gesprek
Maak een vrijblijvend telefonische afspraak met mij (beeldbellen kan ook), zodat je met je vragen terecht kunt om tot een mooie beslissing te komen!

Klik HIER voor het maken van een afspraak via het kennismakingsformulier.