Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Individuele begeleiding tantra-voor-jezelf

Tantra voor vrouwen individuele begeleiding 'tantra voor jezelf'

Een stuk heling en verwerking met tantra

Heb je nare dingen meegemaakt, zoals seksueel misbruik, gedwongen seks en een streng gelovige opvoeding? Ben je geremd, op slot geraakt, borstkanker gehad, laag zelfbeeld als vrouw en lukt het niet zo om seksueel te genieten? Individuele begeleiding 'tantra-voor-jezelf' kan een waardevolle toevoeging zijn, al dan niet in combinatie met individuele lichaamsgerichte therapie.

Individuele begeleiding 'tantra-voor-jezelf'

'Tantra-voor-jezelf' kan een welkome aanvulling zijn voor vrouwen, die seksueel misbruik , seksueel geweld of gedwongen seks hebben meegemaakt. De tantrische oefeningen nodigen je uit om het contact met jezelf en met je lichaam op een zachte en liefdevolle wijze aan te gaan in combinatie met afgestemde thuisopdrachten. Heb je een relatie, dan kan je partner in een later stadium erbij betrokken worden en leren op een tantrische wijze aan te raken.

Als je seksueel vastzit, op slot zit, dicht zit, en graag wilt stromen

 Krijg je moeilijk of geen orgasme? Wil je jezelf deze vaardigheid eigen kunnen maken?
 Heb je nare ervaringen gehad en wil je graag weer kunnen genieten van seks?
 Ben je seksueel misbruikt en wil je weer helemaal van jezelf worden?
 Ben je gedrogeerd en misbruikt? Voel je je angstig, wantrouwend en vervreemd van je lijf?
 Heb je nog maar weinig zin in vrijen en wil je je meer verlangend kunnen voelen?

 

Borstkanker en tantra

Mocht je borstkanker hebben (gehad), dan kan tantra jou helpen om het vertrouwen in je vrouwenlijf terug te
vinden. Het nodigt je uit om je weer open te stellen voor de gevoelige en liefdevolle aanraking van de ander. Zo zijn er vast en zeker nog een aantal items die belemmerend door kunnen werken op het beleven van je vrouw-zijn na een ziekenhuistraject.

Borstkanker en 'tantra-voor-paren'

Na de diagnose stelling wordt het nooit meer zoals het was. Heb je een partner, dan is hij/zij van harte welkom om mee te komen voor het volgen van drie tantra-voor-paren-sessies. Soms moet je echt aan elkaar wennen, elkaar opnieuw verkennen na een ziekenhuistraject. Begeleiding kan helpen om elkaar (terug) te vinden op liefdesgebied. Je krijgt handvatten aangereikt, waardoor de liefdesstroom tussen jullie weer de kans krijgt om op te bloeien.

Een vrouwen weekend reserveren als groep

Wil je met een vast groepje vrouwen één van de tantra voor vrouwen weekenden volgen? Dan geldt de Early Bird korting voor alle aanwezige vrouwen. Minimaal 6 vrouwen.

Aanbod 'losse dag' tantra-op-maat

Wil je mij boeken voor een dag met een speels tantrisch tintje? Of ligt de voorkeur voor een verdiepende tantrische dag? Er is (telefonisch) contact om helder te krijgen wat je als groep graag zou willen ervaren. Ik heb ook een paar vragen voor de deelnemende vrouwen. Programma op maat. Tarief in overleg.

Klik HIER voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met vrouwencoach Caroliene Rangeeni de Gruijter.