Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden lichaamsgerichte (relatie)therapie

 Het kan voorkomen dat je door serieuze omstandigheden een afspraak wilt verzetten.
 Bij verhindering minimaal 24 uur van te voren afzeggen.
 Anders wordt de volledige sessie in rekening gebracht.
 Dit geldt ook wanneer je een sessie hebt verzuimd zonder afzegging.
 Bij afspraken op een dag - volgend op één of meerdere erkende feestdagen - eindigt de mogelijkheid tot opzegging van de afspraak om 18.00 u op de laatste voorafgaande gewone werkdag. Bij een gewone maandag gaat de termijn dus in om 18.00 u op de voorgaande vrijdag.

Annuleringsvoorwaarden tantra voor vrouwenweekenden

  Bij annulering tot 28 kalenderdagen voor aanvang van één van de tantra voor vrouwenweekenden wordt het cursusgeld teruggestort, verminderd met 50,- euro annuleringskosten.
 Bij annulering tussen 28 en 21 kalenderdagen voor aanvang van één van de tantra voorvrouwenweekenden is de helft van het totale bedrag verschuldigd.
 Bij annulering korter dan 21 kalenderdagen is het totale bedrag aan deelnamekosten verschuldigd. Wanneer een andere vrouw jouw plek kan innemen, dan betaal je alleen 50,- euro annuleringskosten.
 In het geval je als deelnemende vrouw recht hebt op retournering van gelden, dan wordt deze binnen 7 kalenderdagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort op jouw bankrekeningnummer.
 Hulpverleningspraktijk Voluitleven heeft het recht om met opgave van geldige redenen het tantra voor vrouwenweekend 'Sensueel ontwaken', 'Opengaan en bloeien' , 'Het innerlijk huwelijk', 'Womb awakening' of 'Heling vd moederwond' te annuleren. In dat geval ontvang je het totale bedrag aan cursusgeld terug.

Annuleringsvoorwaarden 'Woman Delight'

 Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van 'Woman Delight' wordt het cursusgeld teruggestort, vermindert met 5,00 euro administratiekosten.
 Bij annulering korter dan 7 dagen is het totale bedrag van deelnamekosten verschuldigd.
 In het geval je als deelnemende vrouw recht hebt op retournering van 30,00 euro, dan wordt deze binnen 7 kalenderdagen teruggestort op jouw bankrekeningnummer.
 Hulpverleningspraktijk Voluitleven heeft het recht om, met opgave van geldige redenen, de tantra voor vrouwenavond 'Woman Delight' te annuleren. In dat geval ontvang je het totale bedrag terug.

Annulering familieopstellingendag

 Bij annulering tot 60 kalenderdagen voor aanvang van de familieopstellingen dag wordt het bedrag teruggestort, verminderd met 50,- euro annuleringskosten.
 Bij annulering tussen 60 en 30 kalenderdagen voor aanvang van de familieopstellingen dag is de helft van het totale bedrag verschuldigd.
 Bij annulering korter dan 30 kalenderdagen is het totale bedrag aan deelnamekosten verschuldigd. Wanneer iemand anders jouw plek kan innemen, dan betaal je in beide gevallen alleen 50,- euro annuleringskosten.
 In het geval je recht hebt op retournering van gelden, dan wordt deze binnen 7 kalenderdagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort op jouw bankrekeningnummer.
Hulpverleningspraktijk Voluitleven heeft het recht om met opgave van geldige redenen de familieopstellingendagen te annuleren. In dat geval ontvang je het totale bedrag aan cursusgeld terug.