Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Investeer in jezelf met Voluitleven

Jij bent het waard om te investeren in deze lichaamsgerichte therapie

Ben je op zoek naar professionele therapeutische begeleiding?

Investeer dan in jezelf door in lichaamsgerichte therapie te gaan. Iedereen kan wel een duwtje in de rug gebruiken als het lang tegenzit. Iedereen loopt wel eens ergens tegenaan. En soms lukt het niet om hier zelf uit te komen. Gelukkig hoef je het niet alleen te blijven doen onder begeleiding van de therapeut. Er is niks mis mee met jezelf beter leren kennen wat je nodig hebt om je goed te voelen. Zo kun je het tij keren.

Doe deze lichaamsgerichte oefening

Zet je PC eens in de wacht
Zorg dat je ontspannen zit
Haal diep adem door je neus
Adem dan uit met een zucht
En nog eens
En dan nog een laatste keer
Hoe voelt het nu in je lijf?

Hoop doet leven

Je hebt een probleem. Dat vreet energie. Piekeren, malen, worstelen, oeverloze gesprekken met je vrienden en familie. Of misschien doe je alles in je eentje en lijd je in stilte heel wat af. Jouw oprechte verlangen is om uit deze sores te komen! Maar hoe? Je hebt je al zo vaak afgevraagd hoe je het tij kunt keren. Je hebt al zoveel suggesties en raadgevingen gehad. En toch wordt het probleem er niet minder van. Lijkt het soms zelfs erger ter worden. Wat kun je nog meer doen?

Het waarneembare effect

Goede lichaamsgerichte therapie raakt jou in je hart, in je kern, in je wezen. Het effect van goede lichaamsgerichte therapie ervaar je in je lichaam, hart en hoofd. Goede therapie zorgt voor positieve veranderingen. Het helpt jou om beladen gedachten en denkpatronen op te ruimen. Goede lichaamsgerichte therapie staat en valt door je eigen inzet en door de wisselwerking tussen jou als cliënt en de therapeut.

Investeren in jezelf betaalt zich terug

Je overweegt op dit moment de stap te zetten om in therapie te gaan. Je bent gemotiveerd om aan jezelf te werken. Je bent bereid emotioneel en financieel in jezelf te investeren. Je wilt meer informatie over lichaamsgerichte therapie, EFT, relatietherapie, hulp bij scheiden, vrouwencoaching of tantra voor vrouwen en paren om tot een goed besluit te komen. Je bent zo ver om je aan te melden voor een kennismaking met Caroliene Rangeeni.

 Klik dan HIER voor het aanvragen van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.