Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Routebeschrijving Voluitleven

Maak een printje van de routebeschrijving Voluitleven

Routebeschrijving met de auto

Komende vanaf de ring Groningen afslag Beijum-Noord nemen:
Vervolgens op de wijkring Beijum de eerste afslag linksaf de Heratemaheerd inrijden (zie het straatbordje hoog aan de lantaarnpaal bevestigd) en de straat blijven volgen. Na een flauwe bocht naar rechts eindigt de Heratemaheerd bij een kleine rotonde en gaat over in de Bekemaheerd. Links in de hoek van de rotonde bevindt zich de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' aan de Heratemaheerd 24 in de stad Groningen.

Voor cliënten is parkeerruimte beschikbaar vlak voor de ingang van de praktijkruimte. Rechts van de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' kunt U niet parkeren. Dat is privéterrein. Wanneer U aanbelt en geen bel hoort overgaan, dan doet de batterij het onverhoeds niet meer. Rechts om de hoek bevindt zich nog een andere deur met bel. Succes verzekerd!

Routebeschrijving met de stadsbus lijn 4 (om de 15 min)

Neem vanaf het Centraal Station lijn 4 richting Beijum. Bij de halte Amkemaheerd / Mudaheerd stapt U uit. U steekt de wijkring Beijum over en loopt een stukje terug en slaat dan rechtsaf naar de Kremersheerd. Vervolg uw weg langs de licht bochtige doorgangsweg. Deze gaat over in de Bekemaheerd. Sla rechtsaf en vervolg uw weg door de Bekemaheerd. Sla daarna linksaf naar de Heratemaheerd en vervolg uw weg.

Aan de linkerkant bevindt zich de Hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' aan de Heratemaheerd 24 in de stad Groningen. Wanneer U aanbelt en geen bel hoort overgaan, dan doet de batterij het onverhoeds niet meer. Rechts om de hoek bevindt zich nog een andere deur met bel. Succes verzekerd!

Routebeschrijving met de fiets / brommer

Komende vanuit het centrum: De Korreweg uitrijden, de Gerrit Krolbrug nemen over het van Starckenborgkanaal en dan rechtdoor het fietspad (het Heerdenpad) volgen. Vlak voor het fietsviaduct links afslaan de Berlageweg volgen door de woonwijk de Hunze. De weg volgen langs het grote speelveld aan uw linkerhand. Aan het eind van de Berlageweg maakt de weg een flauwe bocht naar links. Vervolgens meteen rechts afslaan naar de Grand Pré Molièreweg. Vervolg deze weg. Halverwege kruist U het rode fietspad (de Beijumerweg). Deze gaat vanzelf over in een rood geasfalteerd fietspad (zie het blauwe fietsbord). Links van U ligt dan het Boterdiep met zijn woonboten. Onder het viaduct door slaat U na een aantal meters rechtsaf naar de Heratemaheerd. Na ongeveer 30 meter eindigt het rood geasfalteerde fietspad. Aan de rechterkant vindt U dan de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' aan de Heratemaheerd 24 in de stad Groningen.

U kunt uw fiets/ brommer in het fietsenrek plaatsen. Rechts van de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' ligt privéterrein. Daar kunt U uw fiets/ brommer niet neerzetten. Wanneer U aanbelt en geen bel hoort overgaan, dan doet de batterij het onverhoeds niet meer. Rechts om de hoek bevindt zich nog een andere deur met bel. Succes verzekerd!

Klik HIER voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met lichaamsgericht therapeut Caroliene de Gruijter.