Vanaf 2002 begeleidt Rangeeni de Gruijter met hart en ziel in haar tantrische weekenden vrouwen, die zich graag meer vrouw willen voelen: “Mijn eigen ervaring met het beoefenen van tantra is dat ik me zoveel meer bewust ben geworden hoe ik mijn vrouwelijke energie kan laten stromen vanuit mijn ware essentie. Tantra is voor vrouwen, die zich meer vrouw willen voelen. Hier ligt de uitnodiging om jezelf een tantrische ervaring te gunnen in de stimulerende aanwezigheid van andere vrouwen. De focus ligt op de verbinding met jezelf als vrouw op alle vlakken. Door tantra komt je vrouw-zijn tot bloei!”

Vaak zit je te veel in je hoofd zit en dan voel je weinig verbinding met je hart en je schoot. Of je raakt juist overspoeld door je eigen emoties en dan ben je niet helder en kalm van geest. Dit kan remmend werken op de stroming van de seksuele energie in je lijf. Het contact met intimiteit, sensualiteit en seksualiteit kan stilaan verdwijnen naar de achtergrond. Of wellicht heeft het bij jou nog niet eerder op de voorgrond gestaan.

Een veel gestelde vraag vanuit het oprechte verlangen naar meer levendigheid, intensiteit, overgave en diepgang is wat hier voor nodig is om energetisch te gaan stromen. Tantra stimuleert jou te durven leven vanuit je ware essentie (de wilde vrouw) door jezelf letterlijk in beweging te brengen en jezelf toe te staan diep geraakt te worden door de zachte, vertragende en dan weer activerende tantrische meditaties, oefeningen en rituelen.

In de tantrische vrouwenweekenden, gebaseerd op tantrika Margo Anand,  is er een zee van ruimte om je op tantrische wijze te verdiepen in je eigen vrouwenthema. Dit gaat samen met een stukje bewustwording en heling en geeft nieuwe inzichten voor het maken van heldere keuzes; leren leven vanuit je hart, verbonden met je schoot en je zintuigen, in nauw contact met de minnares en de geliefde in jou als openbloeiende vrouw.

Tantra helpt je om in contact te komen met jezelf, met je hart en met je krachtbron, de baarmoeder. Je leert je grenzen aangeven, je behoeftes (h)erkennen en staan voor jezelf dat jij ten diepste mag zijn wie je bent. Dat voedt het zelfvertrouwen dat je je als sensuele vrouw mag laten zien aan de buitenwereld. Tantra is de weg van het hart en de schoot en ik kan het niet vaak genoeg herhalen: ” Door tantra komt je vrouw-zijn tot bloei en daarmee worden je innerlijke kwaliteiten ook zichtbaar.”

Ben je nieuwsgierig geworden hoe door tantra je vrouw-zijn tot bloei komt? Heb je vragen over jezelf en je vrouw-zijn, verlang je naar verdieping en heling op dit vlak, ben je bereid om uit je comfortzone te stappen en word je aangetrokken tot één van de tantra voor vrouwenweekenden, geef je dan op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over tantra voor vrouwen met Rangeeni de Gruijter door een berichtje te sturen naar voluitleven@gmail.com.

Tantrische groet,
Rangeeni de Gruijter.