Hoe word ik een blije single?

Kom je net uit een scheiding, ben je aan de kant gezet, heb je zelf de benen genomen, heb je nog nooit een relatie gehad en heb je nog geen kinderen? Feit dat je je draai nog niet gevonden hebt als blije single blijkt dat je deze blog aan het lezen bent. Mooi. Er komen tips.

Ik ben single en oké

Affirmaties en positieve gedachten helpen niet afdoende om een blij single te zijn. Daar is meer voor nodig. Een eerste stap in de goede richting is de acceptatie dat je single bent. Het leven leidt zo haar eigen wegen. En nu ben je single. Of misschien ben je altijd al single geweest. Daar is niets mis mee is en er niets mis met jou.

Wat is de sleutel?

De tijdschriften staan er vol mee dat je goed moet zorgen voor je uiterlijk en je lichaam! Fris, vitaal, sensueel en sexy voor de dag komen. Dat maakt blij en stimuleert het zelfvertrouwen. Een waarheid als een koe. Voeg daar de zorg voor gevoelens en emoties aan toe. Dan heb je een aardige sleutel in handen om jezelf te transformeren in een blije single.

Wachten op de ware

Je dagdroomt vast en zeker van een sexy, toegewijde en lieve partner. Lekker samen op reis, knus op de bank, onder de douche, wilde, romantische seks, samen een huis kopen. Ben je vrouw en over de 30, dan heb je vaak een kinderwens en het gevoel dat de klok tikt. Je staat te weinig stil bij de voordelen die je hebt als single.

Stoppen met zoeken

Durf je het aan om het over een andere boeg te gooien? Op te houden met het vinden van de ware liefde en de focus op jouw leven als single te leggen? Om jouw leven zo in te richten dat je er blij van wordt? Een blije single? Die zijn immers woest aantrekkelijk! Twee vliegen in één klap.

Wat is zo leuk aan single zijn?

Gooi het dus over een andere boeg! Je bent immers weer eigen baas. Je kunt doen en laten wat je wilt. En wat wil je dan? Wat maakt jou blij? Het helpt om je voor te stellen dat je voor altijd alleen zult blijven. Nare gedachte? Het helpt als een trein om duidelijk te krijgen wat jij superleuk vindt om te doen. Eindelijk je wildste dromen achterna.

Vrij als een vogel in de lucht

In een relatie heb je steevast rekening te houden met je lief. Je kunt zonder overleg je eigen plannen niet zomaar trekken. In een relatie lever je iets in van jezelf om samen te blijven. Daar zit niks verkeerds aan. Als single heb je vrij spel! Je hebt letterlijk de vrije hand! Wat zijn je wildste dromen?

Een aantal voordelen op een rij

Als single heb je meer geld voor jezelf om uit te geven.
Als single bepaal je zelf je eigen leefregels.
Als single ben jij je eigen nummer één.
Als single neem je al je beslissingen zelf.
Als single heb je meer tijd voor je hobby’s.
Als single vaar je je eigen koers.
Als single geef je gehoor aan jouw wensen.
Als single heb je seksuele vrijheid.
Als single kan je op reis gaan wanneer je wilt.
Als single mag je er een troep van maken thuis.
Als single is het spannend om uit te gaan.
Als single ligt de wereld voor je open.

Succes verzekerd

Lukt het je om concreet iets te doen met jouw wensenlijst, dan word je daar een blije single van. Je krijgt het naar de zin. Je hoeft geen relatie, want je hebt het goed met jezelf. En dat maakt je woest aantrekkelijk. Op een dag ontmoet je geheel onverwachts je nieuwe liefde. In de supermarkt. Je denkt: “Daar zit ik echt niet op te wachten!” Gefeliciteerd. Succes verzekerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *