Op zoek naar een nieuwe liefde!

Je bent een alleenstaande datende moeder. Je bent op zoek naar een nieuwe liefde. Het blijft hooguit bij een kennismaking en een paar afspraakjes. In je grote bed vraag je je voor de zoveelste keer af of er iets mis is met jou. Of je wel aantrekkelijk en boeiend genoeg bent.

Je bent zoveel meer dan dat!

Waarschijnlijk noem je op een datingsite en bij (speed) dating dat je een alleenstaande moeder bent, want je wilt een man aantrekken voor wie jouw kinderen geen beletsel vormen.

Mannen vallen op vrouwen

En dat is dan het struikelblok! Je hebt de identiteit aangenomen van ‘alleenstaande moeder’.  Wat jij over het hoofd ziet is dat je in de eerste plaats vrouw bent ook al ben je moeder! Tijdens het daten wil je toch gezien worden als een aantrekkelijke vrouw? Trek je vrouwelijke charmes eens uit de kast! Houd op met jezelf te presenteren als alleenstaande moeder. Daar komt bij dat mannen eenmaal op vrouwen vallen en niet op moeders.

Welke identiteit neem je aan?

Wil je succesvol daten, omschrijf jezelf dan als een alleenstaande vrouw met kinderen. Wees moeder als je met je kinderen bent. Wees vrouw als je aan het daten bent! Presenteer jezelf niet als datende moeder. Mannen willen jou als vrouw leren kennen. Ze worden niet verliefd op moeders. Net zo min als jij verliefd op vaders wordt. Het gaat immers om die magische klik tussen man en vrouw!

Maak contact met je vrouwelijkheid.

Het is een ingetrapte deur dat mannen erg gevoelig zijn voor het uiterlijk van vrouwen. Laat je moederlijke outfit thuis en kleed je vrouwelijk, een tikje sensueel, een vleugje sexy en een lekker geurtje achter je oren. Wees verleidelijk tijdens een date door aantrekkelijk voor de dag te komen. Het gaat om die man-vrouw-chemie. En nu maar duimen dat de man in kwestie zich ook voor jou aantrekkelijk heeft gekleed.

Voor de vrouw, die op vrouwen valt

Bij jou gaat het om de vrouw-vrouw-chemie. En ook voor jou geldt natuurlijk hetzelfde; presenteer je als vrouw en niet als moeder!

Geen verhalen over kids

Ga bij jezelf na waar jij warm voor loopt. Breng onderwerpen in die jou interesseren. Vertel over je passie, over je dromen, over je wensen en je verlangens. Mannen zijn op zoek naar de eigenheid van vrouwen: “ Wie ben jij, mooi wezen?” Laat de trotse moederverhalen  even voor wat het is. Je doet meer dan dat. Je bent meer dan dat!

Vooral na scheiding moeilijk

Als alleenstaande vrouw is het alleen opvoeden een pittige klus. Het moederschap slokt zoveel op dat je vaak vergeet dat je in de eerste plaats een vrouw bent! Jouw focus hoort te liggen op de ontmoeting met een man waar je vlinders van in je buik krijgt. Ga voor de ware liefde! Succes, mooie vrouw!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *