Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Reacties en ervaringen ‘Woman Delight’

Reacties en ervaringen' Woman Delight'

Dina

Wat heeft afgelopen vrijdagavond nog een nawerking. Niet alleen nagenieten maar ook weer contact met mijn sensualiteit en lijf. En inzichten die welkom zijn hoe lastig ook. Nogmaals dank je wel dat jij en assistente Corien het een echte 'Delight' hebben gemaakt.

Maud

De Woman Delight avonden zijn ME TIME! Door het mooie afgestemde tantrische programma voelt het al snel heel vertrouwt met elkaar in een kleine, veilige groep. Caroliene Rangeeni kiest heerlijke muziek uit om op te dansen, zodat ik mezelf helemaal kan laten gaan. Zij geeft invulling vanuit haar hart. Zorgvuldigheid, veiligheid, plezier en respect staan vooraan. Als ik weer naar huis rijd, dan voel ik me ontspannen en vervuld!

 

Pauline Veeta

Caroliene Rangeeni geeft in de Woman Delight avonden een warme bedding, waarin ik me vol vertrouwen over kan geven aan mijn vrouwelijkheid, soms spannend, en in verbinding met andere vrouwen, en daardoor meer verbonden met mezelf. Speels, blij en open word ik ervan. Het werkt door in mezelf, word ik zachter, en ervaar ik meer openheid in mijn dagelijkse leven en naar mensen, die dichtbij zijn. Ik ervaar deze avonden met vrouwen zacht en warm.

Lenie

Woman Delight is voor mij steevast een feestelijke avond om weer bij mezelf thuis te komen. Er is veel humor, luchtigheid, diepgang, speelsheid, zachtheid en respect in de oefeningen. Er wordt weinig gepraat en veel gedaan en dat vind ik erg prettig. Rangeeni weet als geen ander een veilige omgeving te creëren, waarin ik me helemaal op mijn gemak voel om in de oefeningen te duiken en te genieten van wat zich aandient. Ik voel me na afloop opgeschoond en energiek en dit werkt nog lang door in mijn dagelijks leven. Ik verheug me aan het eind van een Woman Delight al weer op de volgende keer.

Laura

Wat ik mooi vond Bij 'Woman Delight' was dat er ruimte was om echt in mezelf te kunnen zakken. Te ervaren wat er in me leeft en wat er door mij gevoeld en gezien wilde worden. Een mooie zoektocht in mezelf! Te observeren wat ik bij de tantrische oefeningen ervoer. En ook hoe ik mezelf kon geven wat ik nodig had in het moment zelf. Tijdens een oefening met een andere vrouw kon ik onderzoeken wat ik fijn zou vinden en voelde ik de ruimte om te geven en te ontvangen vanuit een openheid naar elkaar. Ik vond dat erg fijn.

Klik HIER voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met vrouwencoach Caroliene Rangeeni de Gruijter.