Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Tantra voor Vrouwenweekend 'Opengaan en bloeien'

Tantra voor vrouwenweekend: 'Opengaan en bloeien'

Een waardevol cadeau voor jezelf en een verrijking voor je relatie(s):

Een helend en verdiepend tantra weekend voor vrouwen in het voorjaar op 24, 25 & 26 maart 2023.
Tantra en onze mannelijke energie op vrouw eigen wijze - verdiepend en helend - niet seksgericht

Flyer 'Opengaan en bloeien' op 24, 25 en 26 maart 2023

Oefening: Wanneer keek je voor het laatst aandachtig en liefdevol naar jezelf in de spiegel? Wanneer heb je voor het laatst heerlijk sensueel gedanst met jezelf? Wanneer heb je jezelf voor het laatst zacht, sensueel en liefdevol aangeraakt?  En hoe is het om hier NU een kwartiertje voor uit te gaan trekken?

Het komt plotseling als je klaar bent. Zelfs de voetstappen hoor je niet. Het komt plotseling. Het wordt je zelfs niet bewust dat het eraan komt. Het is ontloken. Plotseling sta je in bloei. Je bent gevuld met geur.

- Tilopa -

Tantra voor vrouwenweekend: 'Opengaan en bloeien'

Integreren van onze mannelijke energie

Ben je er klaar voor om je vrouwelijkheid en sensualiteit (nog meer) tot bloei te laten komen? In een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid krijg je tijdens dit tantra voor vrouwenweekend de ruimte jezelf te ontmoeten, je mannelijke energie in te zetten en je vrouwelijkheid te ontvouwen in aanwezigheid van andere vrouwen. De focus ligt dan ook op het wakker maken en het leren hanteren van de mannelijke energie op een jouw eigen vrouwelijke wijze.

We nemen het ervan!

Mannelijke energie is meestal naar buiten gericht. De essentie van mannelijke energie is krachtig en zacht, beschermend, ondersteunend, wilskrachtig en ook daadkrachtig. Het vult onze vrouwelijke energie goed aan. Dat versterkt dan weer de verbinding met ons vrouw-zijn, onze intimiteit en onze sensualiteit. We gaan in contact met onze mannelijke energie en kijken wat nodig is om onze innerlijke man te omhelzen. En dat, wat in jou leeft, kan dan diep van binnenuit de wereld ingezet worden. Zo krijg je na dit tantra voor vrouwenweekend weer sturing over jouw leven!

Minnares, amazone, geliefde en wijze vrouw

Het opengaan en bloeien zal jou in contact brengen met al je innerlijke kwaliteiten. Dat brengt jou dan in verbinding met de minnares, de amazone, de geliefde en de wijze vrouw in jou. Verder ga je tijdens dit tantra voor vrouwenweekend kennismaken met de drie yangpoorten die in jouw lichaam zitten. Dit gaat samen met het verwerken van een stuk oude pijn als ook het loslaten van een aantal beperkende beelden en innerlijke overtuigingen.

Het wakker maken van je lichaam

Zo ontstaat er ruimte in jezelf door het omhoog ademen en vrij laten stromen van de seksuele energie (levensenergie); onze bron van levendigheid en creativiteit. Het openen van de drie yangpoorten zal dit weekend op gevarieerde wijze ervaren worden door vooral het 2de, 4de en 6de chakra te activeren. Tantrische massage maakt ons lichaam ontvankelijk voor sensualiteit, lustbeleving en liefdesgevoelens.

Ontdek je eigen seksuele identiteit

In de voedende aanwezigheid van vrouwen is het veilig om te leren hoe je je eigen seksuele energie opwekt en oplaadt. Door de afwezigheid van mannen is er geen competitiedrang. Dat nodigt uit tot het onderzoeken, ontdekken en verstevigen van onze eigen seksuele identiteit en sensualiteit. Tantra doe je voor jezelf tijdens dit tantra voor vrouwenweekend in het gezelschap van andere vrouwen.

Wat brengt het jou?

Seksualiteit is vooral gericht op de mannelijke behoeften in onze samenleving. We zijn vaak behoorlijk passief geraakt in het belichamen van hun eigen vrouwelijkheid en zinnelijkheid. Op ontdekkingstocht wat onze behoeften zijn en wat nodig is om in onze eigen sensuele zinnelijke stroom te komen, ontdekken we dat het onze vrouwelijkheid en sensualiteit versterkt wanneer we onze mannelijke energie op een vrouw eigen wijze inzetten en het ervan nemen!

Motivaties deelname tantraweekend 'Opengaan en bloeien'

Ik wil graag nog een stukje meer opengaan om het nog fijner met mezelf te hebben en ik weer kan genieten van het vrijen met mijn man.
Mezelf blootgeven, mijn lijf voelen gloeien, mijn mannelijke energie bewuster ervaren...Daar verlang ik naar.
Verlangend naar meer eenheid en verbinding! En wie weet helpt het als ik mannelijke energie in leer zetten voor mijn zachte vrouwelijke kant.
Ik heb veel moeite me daadwerkelijk neer te zetten in de wereld. Ik wil gaan doen waar ik voor geboren ben en wil graag mijn innerlijke man ontmoeten.
Na 'Sensueel ontwaken' voel ik de potentie in mezelf om tot bloei te komen heel goed, maar ik houd mezelf tegen.
Mannelijke energie staat me tegen en daarom wil ik dit onderzoeken, want ik blijf maar eindeloos hangen in angst voor mannen.
Ik verwacht dat de mannelijke energie me terugbrengt in mijn kracht en mijn seksuele stroom weer vlot trekt.
Als ik me weer aantrekkelijk ga voelen, wie weet ontmoet ik dan die onweerstaanbare man.
Door tantra wordt de vrouw in mij steeds meer wie ik ben en die mannelijke energie hoort daar ook bij.

Prachtige werkvormen

Tantrische rituelen, tantrische oefeningen, dynamische meditaties, dans, helende borstmassage, yonitalk, embodyment, visualisaties en familieopstellingen.

Praktische informatie 'Opengaan en bloeien'

Begeleiding: Rangeeni de Gruijter - assistente en spaceholder Ilona Boonstra.
Data: Vrijdag 24 maart, zaterdag 25 maart & zondag 26 maart 2023.
Tijden: Vrijdag van 19.00 tot 22.30 - zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.30 u.
Plaats: Hulpverleningspraktijk Voluitleven - Heratemaheerd 24 - 9737 MT - Groningen
Kosten: 255,- inclusief 21 % B.t.w. + tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes.

Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Betaalbare Bed & Breakfast vlak in de buurt:
1.Slaapplek: Bed & Breakfast Woldstee - Wolddijk 103 a - Groningen - Tel: 050 - 579 73 30.
2.Slaapplek: Bed & Breakfast La Bloem - Aly Pepping - Thesinge - M: 06 - 105 00 773.
3.Slaapplek: Bed & Breakfast Het Ellerhoes - Ellerhuizen 28, 9781 TT Bedum - M: 06 114 32 797.
4.Slaapplek: Bed & Breakfast Albertsmaheerd - Wolddijk 60 - 9784 TE Noordwolde - M: 06 122 12 622.

Early Bird korting: Bij opgave en betaling vòòr 24 oktober 2022 ontvang je een mooie korting van 20. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 25,- !

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Je vindt het vast en zeker spannend om deze stap te zetten! Dus wil je graag meer informatie voordat je beslist tot definitieve deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek. Woon je ver weg, dan kan dit ook telefonisch of via Skype geregeld worden. Binnen één werkdag zal ik in principe contact met jou opnemen.

Aanmeldingsprocedure

Wil je je opgeven, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier! Heb je dit ingevuld en verzonden, dan ga je definitief akkoord met deelname en verplicht je je tot het betalen van de deelnamekosten van 'Opengaan en bloeien'. Binnen 2 werkdagen benader ik jou voor het maken van een telefonische afspraak om het één en ander met jou door te nemen. De informatiebrief voor 'Opengaan en bloeien' ontvang je uiterlijk 10 dagen van tevoren wat je zoal mee hebt te nemen. Ook verklaar je je akkoord met de  Annuleringsvoorwaarden.

Zakelijke rekening

NL 78 INGB 000 9548848
Hulpverleningspraktijk C.C. de Gruijter
9737 MT Groningen.