Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Tantra voor Vrouwen 'Woman Delight'

Tantra voor vrouwen 'Woman Delight' elke laatste vrijdagavond van de maand

Tantra voor Vrouwen 'Woman Delight'

Data: 20 mei - 29 juni - 30 september - 28 oktober - 25 november - 30 december 2022.

Regelmatig oefenen van tantra werpt vruchten af!

Heb je (enige) ervaring met tantra en/ of heb je één van de drie tantra voor vrouwen weekenden gevolgd bij mij? En wil je feeling houden op ervaringsgerichte wijze met tantra? In principe wordt op de laatste vrijdag van de maand een 'Woman Delight Night' gehouden. Ruimte voor maximaal acht vrouwen.

Tijdens de Woman Delight avonden kun je elkaar ontmoeten in een tantrische setting en de aangeboden tantrische oefeningen, rituelen, dynamische meditaties en tantrische massage doen.

In de vrouwentempel is er ruimte voor onthaasting, ontspanning, in contact zijn met jezelf en met de ander, aarding, aanraking, thuiskomen in jezelf, integriteit, sensualiteit, zachtheid en plezier.

Programma 'Woman Delight' 2022

Lieve vrouwen, de lente verkeerd in de zachte tere bloesemfase. En niets passender dan bezig te gaan met de sensuele vrouw in jou. Je wordt uitgenodigd om je op een zachte manier je te ontvouwen, open te gaan en je toe te vertrouwen aan het zonlicht om je heen, je verlangens naar boven te laten komen en ruimte te maken om te gaan stromen, te midden van de uitbottende bomen, nestelende vogels, longkruid en opschietend riet. Een prachtige seizoen om ruimte te geven aan je innerlijke minnares, draaiend, stromend, speels en verlangend.

Ken je een vriendin, collega, buurvrouw, die eerder met tantra iets gedaan heeft, dan is zij ook van harte welkom. Om de veiligheid te garanderen wordt de vrouw, in wie je vertrouwen hebt, uitgenodigd door mij om kennis te maken met elkaar voordat ze kan deelnemen aan één van de Woman Delight avonden.

Feeling blijven houden met tantra

Tantra bestaat uit oefeningen en rituelen. Wil je je tantra eigen maken, jezelf tantrisch tot bloei laten komen, dan helpt het om er een gewoonte van te maken tantra daadwerkelijk te beoefenen. Zo komt de tantrische aanraking, ‘het zijn in het moment zelf’ en ‘alles mag er zijn zoals het is’ langzaamaan in elke vezel van je lichaam. Door tantrische oefeningen te herhalen gaan ze in je systeem zitten.

De kracht van de herhaling

In onze samenleving ligt vooral de nadruk op afwisseling. Steeds weer iets nieuws doen en ervaren, want anders kan het wel eens saai worden. Zo gaan we echter voorbij aan de kracht van de herhaling. Dat sluit niet uit dat er ook iets nieuws op het tantra-menu kan worden gezet!

Meebewegen en aansluiten

Mijn focus is gericht op het aanbieden van een tantrisch programma, wat het beste aansluit bij de aanwezige groep vrouwen. Meebewegen met de groepssfeer en de groepsenergie. Ter plekke inventariseren wat jullie behoeften zijn op dat moment, en dat vertalen naar passende tantrische oefeningen.

Eigen inbreng

Als je graag nog een keer iets wilt ervaren of een bepaald thema wilt introduceren, geef dit dan een paar dagen van tevoren aan mij door via de mail. Past dit bij de groep aanwezige vrouwen dan kan dit doorgang vinden!

Hoe geef ik me op?

Stuur een berichtje naar mijn e-mailadres: voluitleven@gmail.com.
Aanmeldingsformulier

Praktische gegevens

Datum en tijd: Vrijdag 20 mei - 29 juni - 30 september - 28 oktober - 25 november - 30 december 2022.
Inloop: Vanaf 19.15 met een kopje thee en de mogelijkheid om je om te kleden.
Aanvang: van 19.30 tot 22.30 met uitloopmogelijkheid, passend bij de vrouwelijke energie.
Meenemen: Gemakkelijke kleding, dikke sokken, lungi, massageolie, grote handdoek, onderlaken, heilig(e) voorwerp(en), blinddoek, meditatiekussen.
Tarief: € 27,50,- inclusief 21 % Btw. Overmaken of contant meenemen.
Aantal: Maximaal 6 vrouwen.
Blijven slapen: Kom je van ver? Dan kun je waarschijnlijk bij één van de vrouwen overnachten met wie je eerder een tantra voor vrouwenweekend hebt gevolgd. En anders kan je eventueel blijven slapen in de vrouwentempel.
Annuleringsvoorwaarden

Zakelijke rekening

NL 78 INGB 000 9548848
Hulpverleningspraktijk C.C. de Gruijter
9737 MT Groningen.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de 'tantra voor vrouwen' activiteiten? Onderaan deze page in de rechterhoek van het oranje vlak kun je je opgeven voor de nieuwsbrief. Of stuur een berichtje naar voluitleven@gmail.com. Dan komt het ook goed.

Reacties en ervaringen' Woman Delight'

Dina

Wat heeft afgelopen vrijdagavond nog een nawerking. Niet alleen nagenieten maar ook weer contact met mijn sensualiteit en lijf. En inzichten die welkom zijn hoe lastig ook. Nogmaals dank je wel dat jij en Corien het een echte 'Delight' hebben gemaakt.

Maud

De Woman Delight avonden zijn ME TIME! Door het mooie afgestemde tantrische programma voelt het al snel heel vertrouwt met elkaar in een kleine, veilige groep. Caroliene Rangeeni kiest heerlijke muziek uit om op te dansen, zodat ik mezelf helemaal kan laten gaan. Zij geeft invulling vanuit haar hart. Zorgvuldigheid, veiligheid, plezier en respect staan vooraan. Als ik weer naar huis rijd, dan voel ik me ontspannen en vervuld!

Pauline Veeta

Caroliene Rangeeni geeft in de Woman Delight avonden een warme bedding, waarin ik me vol vertrouwen over kan geven aan mijn vrouwelijkheid, soms spannend, en in verbinding met andere vrouwen, en daardoor meer verbonden met mezelf. Speels, blij en open word ik ervan. Het werkt door in mezelf, word ik zachter, en ervaar ik meer openheid in mijn dagelijkse leven en naar mensen, die dichtbij zijn. Ik ervaar deze avonden met vrouwen zacht en warm.

Lenie

Woman Delight is voor mij steevast een feestelijke avond om weer bij mezelf thuis te komen. Er is veel humor, luchtigheid, diepgang, speelsheid, zachtheid en respect in de oefeningen. Er wordt weinig gepraat en veel gedaan en dat vind ik erg prettig. Rangeeni weet als geen ander een veilige omgeving te creëren, waarin ik me helemaal op mijn gemak voel om in de oefeningen te duiken en te genieten van wat zich aandient. Ik voel me na afloop opgeschoond en energiek en dit werkt nog lang door in mijn dagelijks leven. Ik verheug me aan het eind van een Woman Delight al weer op de volgende keer.

Laura

Wat ik mooi vond Bij 'Woman Delight' was dat er ruimte was om echt in mezelf te kunnen zakken. Te ervaren wat er in me leeft en wat er door mij gevoeld en gezien wilde worden. Een mooie zoektocht in mezelf! Te observeren wat ik bij de tantrische oefeningen ervoer. En ook hoe ik mezelf kon geven wat ik nodig had in het moment zelf. Tijdens een oefening met een andere vrouw kon ik onderzoeken wat ik fijn zou vinden en voelde ik de ruimte om te geven en te ontvangen vanuit een openheid naar elkaar. Ik vond dat erg fijn.

Klik HIER voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met vrouwencoach Caroliene Rangeeni de Gruijter.