Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Reacties en ervaringen ‘Womb Awakening’

Reacties en ervaringen 'Womb awakening'

Reacties en ervaringen Womb awakeningJil 52 jaar

LIKE A RIVER... In de vereniging van zeven vrouwen... mocht ik zakken naar mijn baarmoeder... In deze tantrische sferen... hebben we elkaar aanbeden... Met openheid, tederheid, aandachtig en respect, konden we elkaar liefdevol ondersteunen... Het was intens... Het was hartverwarmend... Het is heilig werk... Het in wederzijds respect... Het is jezelf helemaal laten zien... Het is met een open hart... Het is met jezelf in eigen kracht... Alles in mij is intenser aanwezig... Kan de sterrenstof in mijn baarmoeder ervaren... Kan de geaardheid in m’n voeten doorvoelen... Kan mijn hart vol overvloed horen kloppen... Kan de levensenergie levendig voelen stromen...

Daphne 29 jaar

Ik kon al wel de verbinding voelen tussen mijn hoofd en mijn hart dankzij 'Sensueel ontwaken' en 'Opengaan en bloeien'. De verbinding met mijn baarmoeder en met mijn yoni was echter al mijn hele vrouwenleven vaag. Het stroomde daar niet. Er was daar, zo dacht ik, weinig basis, weinig stevigheid  waar ik op kon rusten. Door de gerichte baarmoederoefeningen en het yoni ei kwam ik in een zachte flow en voelde de enorme onverwoestbare kracht in mijn baarmoeder! Het is inderdaad zo -  eenmaal daarbinnen aangeraakt gaat het haar eigen leven leiden en komen emoties ongecensureerd en best rauw naar de oppervlakte. Een geweldig womb-awakening- weekend!

Madhuri 32 jaar

Mijn leven gaat in golfbewegingen en toch luister ik niet genoeg naar mijn ingevingen diep van binnenuit, waardoor ik soms echt geen goede keuze maak met alle nare gevolgen van dien. Mijn wens is om meer vanuit mijn buik te handelen. Nu ik de spirituele ingang naar mijn baarmoeder weet, en haar ook gevoeld heb (en nog), kan ik beter mijn grenzen aangeven, want ik herken nu mijn ingevingen en weet daardoor wat me te doen staat! Ben nog wel bang dat ik bij mezelf weg kan gaan, maar dan weet ik dat ik mijn yoni ei in kan doen, in de ontspanning kan gaan, om weer bij mezelf te komen.

Sasja 44 jaar

Mijn huidige relatie ontstond na het tantra weekend 'Sensueel ontwaken'. Door mijn geliefde wordt ik gespiegeld. Niet altijd gemakkelijk om mijn behoeften te voelen en daar invulling aan te geven met mijn geliefde. Dat ik blijf stromen en ademen helpt al enorm. Nu ik de seintjes van mijn baarmoeder, dankzij het leren inbrengen van mijn nefriet jaden yoni eitje, meekrijg, word het me helder hoe ik mezelf meer ruimte kan geven binnen de relatie met mijn geliefde. Fantastisch en toch best een beetje schrikken, wat mijn baarmoeder me laat weten! Real womb awakening! Ik kan er niet omheen. Ook trouwens een hele geruststelling die baarmoederwaarheid! En juist dat beschermt me tegen het mezelf vergeten of wegcijferen.

Dineke 67 jaar

Ik wil meer vanuit mijn bekken leven, werken, liefhebben en aarden. Ik ben als vrouw al over de helft van mijn leven. Door 'Womb Awakening' heb ik ervaren dat het zeker nog niet te laat is om meer in mijn vrouwelijkheid te zakken. Vooral het bewegen, de dynamische meditaties en het dansen brachten me in contact met mijn levenslustige baarmoeder.  Het lukte om naar beneden ademen tot diep in mijn buik, mijn toegang tot het maanleven! Heel diep van binnenuit is nu de wolvenvrouw in mij geboren. Dit weekend was als een bad met melk en honing! Ik neem deze wakkere energie mee naar huis en met hulp van het yoni-ei hoop ik dat nog lang te behouden. En ik mag vragen wat ik maar wil op liefdesgebied!

Reacties en ervaringen Womb awakening

Jose 39 jaar

Het 4de weekend 'Womb Awakening' trok me aan vanwege de gezamenlijke ontdekkingstocht naar onze womb. Heerlijk alleen met vrouwen dit aan te willen gaan! Tijdens het yoni-ei ritueel voelde ik niet veel en was ik net als de ander vrouwen best teleurgesteld. Maar jeetje, uren later raakte ik zomaar in een diep proces. Wonderbaarlijk. Een diep verlangen naar mijn vorige liefde was aangeraakt en ik werd door heel veel indrukken overspoeld. Ik kon mijn krachtbron duidelijk voelen na het yoni-ei.

Als insteek had ik als wens om het goddelijke te willen zien in mezelf als sensuele vrouw. Hoe kan ik het treffender uitdrukken wat dit weekend gebeurt is met mij dan met de woorden  'Be still and know that I am Goddess'? Mijn baarmoederkracht draag ik bewust nu met me mee de wereld in. Wat een diepgang! Dank je wel, Corien en Rangeeni!

Reacties en ervaringen Womb awakening Elin 46 jaar

Creativiteit is voor mij heel belangrijk. Ik ben creativiteit. Vandaar dat ik aangetrokken werd tot dit baarmoederwerk. Insteek dat ik van mezelf meer mag gaan verdienen. Ik vraag weinig geld voor mijn creaties. Ik kan mezelf moeilijk waarderen. Vandaar. Dus tijd om ervoor te gaan met Womb Awakening! 'Sensueel ontwaken', 'Opengaan en bloeien' brachten me al zoveel net als de ontmoeting met mijn innerlijke man en vrouw. Van hen krijg ik antwoord als ik vast zit. Dus zo benieuwd wat mijn womb wilde zeggen!

De dagen na het weekend kon ik nog zo sterk voelen dat er gewerkt is aan mijn baarmoeder door mijn eigen aandacht,  het yoni-ei ritueel en bewustwording. En de vrouwen om me heen waren grandioos en warm! Mijn baarmoederkrachten hebben zich gebundeld en als ik nu mijn handen ter hoogte van mijn womb leg, dan voel ik connectie en mijn waarheid of ik er nou oren naar heb of niet. Op werkgebied ga ik ervoor en zal het juiste bedrag gaan vragen voor wat ik lever aan kwaliteit! 'Womb Awakening' doet mij zeker poweren!

Elise 44 jaar

Heb vandaag een jade nefriet ei besteld, gevraagd aan m’n baarmoeder en er kwam een volle Ja! Dagelijks maak ik contact, even tussendoor en ga er ook voor zitten of liggen voor het langere contact. Het weekend was geweldig mooi, brengt me veel krachtige vrouwelijke energie. Het was heerlijk om ondergedompeld te zijn in een onvoorwaardelijke liefdevolle sfeer waarin ik out of comfortzone ervaringen heb opgedaan, super! Heerlijk ook het samenzijn met alleen vrouwen!

Klik HIER voor de 'literatuurlijst Voluitleven' om meer te lezen over Tantra.