Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Women empowerment

Women empowerment

Je gaat actief aan de slag met problemen die in het hier-en-nu spelen. Zelfreflectie is een belangrijke tool om tot de nodige inzichten te komen. Welk bepaald gedrag zit jou in de weg om je vrouwenkracht aan te  spreken? Als vrouwencoach ondersteun ik jou actief om contact met je hart te maken. Van binnenuit onderzoek je welk 'voedend' gedrag beter bij jou past, waardoor je je comfortabeler gaat voelen en meer in je kracht komt te staan. Ook ga je na of je op de goede weg zit en wat je ten diepste wilt. Dat is women empowerment!

Werkwijze vrouwencoaching

De eerste stap is om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Bevalt de kennismaking, dan volgt een gedegen intake. Zo krijg je een helder beeld van hoe jij er als vrouw voorstaat, waar je tevreden over bent, wat je graag anders zou willen, wat je wilt ontwikkelen in jezelf - en als dat al duidelijk is - welke ideeën je wilt gaan uitwerken en concretiseren.

Dan gaan we onderzoeken welke karakterstructuren van Wilhelm Reich bij jou een grote rol spelen.  Dat maakt helder wat jij precies nodig hebt om je vrouwenkracht en autonomie te doen verstevigen. Als coach kan ik daarna concreet verder met jou aan het werk met Neo-Reichiaans ademwerk, gesprekvoering, Voice dialogue, familieopstellingen, Gestalt dialoog, EFT, visualisatie en dynamische meditatie.

Je krijgt in nauw overleg thuisopdrachten mee, zodat de coaching doorgetrokken wordt naar je dagelijkse leven. Je wordt uitgedaagd om in contact met je hart grensverleggend te werken. Doen wat bij je past en waar je hart naar uit gaat maakt het onmogelijke mogelijk.

Vrouwencoaching kun je inzetten voor zelfontwikkeling, voor het verbeteren van je gezondheid, voor het verdiepen van je liefdesleven en voor het creëren van werk/ vinden van een baan, tegemoetkomt aan jouw manier van zingeving.

Go with the flow in tune with yourself

Caroliene Rangeeni: "Het opdoen van nieuwe inzichten staat bij vrouwencoaching centraal en dan bekeken vanuit het vrouwelijke perspectief in a man's world. Als vrouwencoach zet ik me voor jou in, zodat jij - op jouw beurt - je vrouwenkracht in kunt zetten op jouw vrouw-eigen-wijze en dat verstevigt je autonomie. Zie mij als klankbord en katalysator, die je stimuleert vanuit bezieling je stappen te zetten, waardoor je meer tot je recht komt. Zo kom je toe aan meer balans, plezier en voldoening in je leven. Natuurlijk mogen er doelen zijn die je wilt bereiken, maar dan van van binnenuit. Je denken is een prachtige tool, maar dat ben jij niet. En het gaat hier om jouw essentie en in contact met je verlangen kan je gaan creëren."

Wat je kunt leren door vrouwencoaching

Jezelf op nummer één zetten en je daaraan houden.
Contact krijgen met je vrouwelijke energie
Van je vrouwenlijf gaan houden
Je grenzen aangeven en behouden
Je veilig voelen in je vrouwenlijf
Je sensualiteit meer durven laten zijn
Meer voelen en minder in je hoofd zitten

Goed voor jezelf zorgen in de breedste zin van het woord
Meer vanuit je hart leven en trouw zijn aan je eigen levensweg
Moedig durven zijn om je verlangens en behoeften te volgen
Seksueel vrijer en spontaner worden
Assertief worden op de werkvloer
Doen wat je vervulling geeft en zingeving brengt
Trots zijn op je vrouw-zijn

 

Vrouwen zijn creators of life

Meer zelfbewustzijn, een goed contact met je vrouwenlijf en inzicht in je eigen seksualiteit zijn belangrijke aandachtspunten. Hoe steviger je in je seksualiteit rust, hoe meer vrouwenkracht en autonomie zich in jou gaat ontwikkelen. Vrouwen zijn van nature creators of life. Heb het volste vertrouwen in jezelf dat ook jij in staat om op relatiegebied en werkgebied datgene te creëren waar je volmondig  'ja' tegen kunt zeggen. Vrouwencoaching stimuleert je zelfvertrouwen, waardoor het creatieproces op een natuurlijke manier gaat stromen. Van binnen naar buiten.

Klik HIER voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met vrouwencoach Caroliene Rangeeni de Gruijter.

Vrouwencoachen

Over vrouwencoachen