Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Tantra voor Vrouwen  ‘Womb empowerment’

aarde 4 Womb empowerment

Een waardevol cadeau voor jezelf en een verrijking voor je relatie(s).
Een helend en verdiepend tantrisch vrouwen weekend op 23, 24 & 25 oktober 2020

Tantra en onze krachtbron, de baarmoeder
pdfFlyer 'Womb empowerment' op 23, 24 en 25 oktober 2020 

Gecertificeerd, en te volgen als bijscholing. Vrijblijvend orienterend gesprek.

De baarmoeder, krachtbron van de vrouw
De focus ligt op het verdiepen en verlevendigen van het contact met onze baarmoeder. De krachtbron van de vrouw! Een schatkist boordevol verrukkelijke vrouwelijkheid, innerlijke waarheden, authenticiteit en zachte oerkracht. Verlang je ernaar om je van binnenuit nog meer vrouw te voelen, dan is het contact met je baarmoeder een gouden greep.

Meer over onze baarmoeder
Voor ons, vrouwen, is dit onze krachtbron. In onze samenleving weten wij nog maar weinig over onze baarmoeder. Zij is heel erg ontvankelijk voor sferen, emoties en situaties. Belangrijk dat onze baarmoeder regelmatig gezuiverd wordt van onverwerkte emoties, beladen sferen en nare situaties. Hoe je je baarmoeder kunt zuiveren komt in 'Womb empowerment' aan bod.

Het mysterie rond de baarmoeder
Onze yoni bevat de kern van onze gevoelens. Daar zijn geen sluiers en lagen. Tantra spreekt dan ook van 'yoni truth'. Zijn we in nauw contact met onze baarmoeder, dan ervaren we onze innerlijke waarheid. Je voelt onomwonden hoe het met je is gesteld. Daar zit ook het 1ste chakra van waaruit een heel netwerk aan energiebanen door ons vrouwenlijf zich verspreid.

Ik ben goed genoeg
In dit tantraweekend gaan we onze baarmoeder energetisch wakker maken en opladen. Dat verstevigt het gevoel dat je mag bestaan, dat je op en top vrouw mag zijn, dat je goed genoeg bent zoals je bent en dat je zorg voor jezelf mag dragen in alle opzichten. Het is ook de weg naar dat heerlijke gevoel van eenwording met jezelf, de ander en de hele wereld.

Vrouwen empowerment
Het is de poort naar het verdiepen van je sensualiteit en seksualiteit. Het is de ingang om energetisch te stromen. Diep te voelen. Het sterkt ons in het maken van kloppende beslissingen. Twijfels verdwijnen door yoni truth. Dit kan life changing zijn in allerlei opzichten als je steeds vaker staat als een rots in zachtheid, je doet wat je hebt te doen en je vrouw-zijn komt tot bloei.

Geen baarmoeder en eierstokken meer
Voor jou, vrouw, zonder baarmoeder en/ of eierstokken, kan het tantraweekend 'womb empowerment' ook veel voor je betekenen. Het goede nieuws is dat energetisch altijd een blauwdruk aanwezig blijft van deze delen van je yoni. Je kunt dan ook gerust meedoen om te ervaren dat deze krachtbron energetisch nog steeds aanwezig is en dat je dit ook in kunt zetten.

Toegepaste werkvormen
Dynamische meditaties, stiltemeditaties, korte deelrondes, dans, helende massage, womb power, visualisaties, lichaamswerk, familieopstellingen en tantrische oefeningen en rituelen.

Zakelijke informatie workshop  'Sensueel ontwaken'
Begeleiding: Caroliene Rangeeni de Gruijter en assistente Corien Mechielsen.
Data: Vrijdag 23 oktober, zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober 2020.
Tijden: Vrijdag van 19.00 u. tot 22.30 u. Zaterdag en zondag van 09.00 u. tot 18.30 u.
Plaats: Hulpverleningspraktijk Voluitleven - Heratemaheerd 24 - 9737 MT - Groningen.
Kosten: 245,- inclusief 21 % B.t.w. + tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes.
Annuleringsvoorwaarden: www.voluitleven.com/contact/annuleringsvoorwaarden-tantra
Slaapplek: Bed & Breakfast La Bloem -  Willeke Huistra- Thesinge - Tel: 06 - 10500773.
                 Bed & Breakfast Woldstee - Wolddijk 103a - Groningen - Tel: 050 - 579330.

Early Bird korting: Bij opgave en betaling voor 25 september 2020 ontvang je een korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt ook deze korting. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 25,- euro!

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Twijfel je aan deelname of wil je graag meer informatie voordat je beslist tot definitieve deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek. Woon je ver weg, dan kan dit ook telefonisch of via skype geregeld worden. Binnen één werkdag zal ik in principe contact met jou opnemen.

Aanmeldingsprocedure
Wil je je opgeven, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier! Heb je dit ingevuld en verzonden, dan ga je definitief akkoord met deelname en verplicht je je tot het betalen van de deelnamekosten van 'Womb empowerment'. Binnen 2 werkdagen benader ik jou voor het maken van een telefonische afspraak om het één en ander met jou door te nemen. De informatiebrief voor 'Womb empowerment' ontvang je uiterlijk 10 dagen van tevoren wat je zoal mee hebt te nemen. Ook verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Zakelijke rekening
NL 78 INGB 000 9548848 
Hulpverleningspraktijk C.C. de Gruijter
9737 MT Groningen.

 

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20