Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Tantra voor Vrouwen 'Opengaan en bloeien'

  Opengaan en bloeien 1    opengaan en bloeien zonnhoedjes

Een waardevol cadeau voor jezelf en een verrijking voor je relatie(s).

Een helend en verdiepend tantrisch vrouwenweekend op 12,13 & 14 februari 2021

Tantra en onze mannelijke energie
pdfFlyer 'Opengaan en bloeien' op 12, 13 & 14 februari 2021

Gecertificeerd, en te volgen als bijscholing. Vrijblijvend orienterend gesprek.

Integreren van onze mannelijke energie
Ben je er klaar voor om je vrouwelijkheid en sensualiteit (nog meer) tot bloei te laten komen? In een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid krijg je de ruimte jezelf te ontmoeten, je mannelijke energie in te zetten en je vrouwelijkheid te ontvouwen in aanwezigheid van andere vrouwen. De focus ligt op het wakker maken en het leren hanteren van de mannelijke energie op een jouw eigen vrouwelijke wijze.

We nemen het ervan!
Mannelijke energie is naar buiten gericht. De essentie van mannelijke energie is krachtig en zacht, beschermend, ondersteunend, wilskrachtig en daadkrachtig. Het vult onze vrouwelijke energie aan. Dat versterkt weer de verbinding met ons vrouw-zijn, onze intimiteit en onze sensualiteit. We gaan in contact met onze mannelijke energie, en kijken wat nodig is om onze innerlijke man te omhelzen. En dat, wat in jou leeft, kan dan diep van binnenuit de wereld ingezet worden. Zo krijg je sturing over jouw leven!

Minnares, amazone, geliefde en wijze vrouw
Het opengaan en bloeien zal jou in contact brengen met je innerlijke kwaliteiten. Dat brengt jou in verbinding met de minnares, de amazone, de geliefde en de wijze vrouw in jou. Verder ga je kennismaken met de drie yangpoorten in jouw lichaam. Dit gaat samen met het verwerken van een stuk oude pijn, het loslaten van een aantal beperkende beelden en innerlijke overtuigingen.

Het wakker maken van je lichaam
Zo ontstaat er ruimte in jezelf door het omhoog ademen en vrij laten stromen van de seksuele energie (levensenergie); onze bron van levendigheid en creativiteit. Het openen van de drie yangpoorten zal dit weekend op gevarieerde wijze ervaren worden door vooral het 2de, 4de en 6de chakra te activeren. Tantrische massage maakt ons lichaam ontvankelijk voor sensualiteit, lustbeleving en liefdesgevoelens.

Ontdek je eigen seksuele identiteit
In de voedende aanwezigheid van vrouwen is het veilig om te leren hoe je je eigen seksuele energie opwekt en oplaadt. Door de afwezigheid van mannen is er geen competitiedrang. Dat nodigt uit tot het onderzoeken, ontdekken en verstevigen van onze eigen seksuele identiteit en sensualiteit. Tantra doe je voor jezelf in het gezelschap van andere vrouwen.

Wat brengt het jou?
Seksualiteit is vooral gericht op de mannelijke behoeften in onze samenleving. We zijn vaak behoorlijk passief geraakt in het belichamen van hun eigen vrouwelijkheid en zinnelijkheid. Op ontdekkingstocht wat onze behoeften zijn en wat nodig is om in onze eigen sensuele zinnelijke stroom te komen, ontdekken we dat het onze vrouwelijkheid en sensualiteit versterkt wanneer we onze mannelijke energie op een vrouw eigen wijze inzetten en het ervan nemen!

Motivaties deelname vrouwenweekend 'Opengaan en bloeien'
Ik wil graag nog een stukje meer opengaan om het nog fijner met mezelf te hebben en ik weer kan genieten van het vrijen met mijn man....Mezelf blootgeven, mijn lijf voelen gloeien, mijn mannelijke energie bewuster ervaren...Verlangend naar meer eenheid en verbinding! En wie weet helpt het als ik mannelijke energie in leer zetten voor mijn zachte vrouwelijke kant....Ik heb veel moeite me daadwerkelijk neer te zetten in de wereld. Ik wil gaan doen waar ik voor geboren ben. Dus wil ik graag mijn innerlijke man ontmoeten...Na 'Sensueel ontwaken' voel ik de potentie in mezelf om tot bloei te komen heel goed, maar ik houd mezelf tegen.....Mannelijke energie staat me tegen en daarom wil ik dit onderzoeken, want ik blijf maar eindeloos hangen in angst voor mannen.....Ik verwacht dat de mannelijke energie me terugbrengt in mijn kracht en mijn seksuele stroom weer vlot trekt. Dan ga ik me heel aantrekkelijk voelen en wie weet ontmoet ik dan die onweerstaanbare man...Door tantra wordt de vrouw in mij steeds meer wie ik ben....

Toegepaste werkvormen
Dynamische meditaties, stiltemeditaties, korte deelrondes, dans, sensuele massage, familieopstellingen, visualisaties en tantrische rituelen.

Zakelijke informatie
Begeleiding: Caroliene Rangeeni de Gruijter en assistente Marion de Wilde
Data: Vrijdag 12 februari, zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 2021.
Tijden: Vrijdag van 19.00 tot 22.30 - zaterdag en zondag 14 februari van 09.00 tot 18.30 u.
Plaats: Hulpverleningspraktijk Voluitleven - Heratemaheerd 24 - 9737 MT - Groningen
Kosten: 245,- inclusief 21 % B.t..w + tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes.
             Overnachtingen niet inbegrepen. Betaalbare bed&breakfast.
Annuleringsvoorwaarden: www.voluitleven.com/contact/annuleringsvoorwaarden-tantra
Slaapplek: Bed & Breakfast Woldstee - Wolddijk 103a - Groningen - Tel: 050 - 579330.
                 Bed & Breakfast La Bloem -  Aly Pepping - Thesinge - Tel: 06 - 10500773.

Early Bird korting: Bij opgave en betaling vòòr 12 december 2020 ontvang je een mooie korting van 20. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 25,- !

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Twijfel je aan deelname van 'Opengaan en bloeien' of wil je graag meer informatie voordat je beslist tot definitieve deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek. Woon je ver weg, dan kan dit ook telefonisch of via skype geregeld worden. Binnen één werkdag zal ik in principe contact met jou opnemen.

Aanmeldingsprocedure
Wil je je opgeven, klik dan hier voor het aanmeldingsforrmulier! Heb je dit ingevuld en verzonden, dan ga je definitief akkoord met deelname en verplicht je je tot het betalen van de deelnamekosten van 'Sensueel ontwaken'. Binnen 2 werkdagen benader ik jou voor het maken van een telefonische afspraak om het één en ander met jou door te nemen. De informatiebrief voor 'Sensueel ontwaken' ontvang je uiterlijk 10 dagen van te voren wat je zoal mee hebt te nemen. Tevens verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Zakelijke rekening
NL 78 INGB 000 9548848 
Hulpverleningspraktijk C.C. de Gruijter
9737 MT Groningen.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

Rose-met-geel-hart

Het komt plotseling als je klaar bent. Zelfs de voetstappen hoor je niet. Het komt plotseling. Het wordt je zelfs niet bewust dat het eraan komt. Het is ontloken. Plotseling sta je in bloei. Je bent gevuld met geur.

 

- Tilopa -