Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Tantra voor Vrouwen 'Het innerlijk huwelijk'

 20170817 150244    Vier je vrouw-zijn 

Een waardevol cadeau voor jezelf en een verrijking voor je relatie(s).

Een helend en verdiepend tantrisch vrouwen weekend op 12, 13 & 14 februari 2021

Tantra en ons innerlijk huwelijk; thuiskomen in jezelf.
pdfFlyer 'Het innerlijk huwelijk' op 12, 13 en 14 februari 2021

Ontvangen en het ervan nemen
Verlang je naar meer evenwicht tussen je vrouwelijke en je mannelijke kant? Droom je ervan om samen te smelten met je geliefde? Wil je je vrouwelijke eigenschappen combineren met je mannelijke eigenschappen en daar de zoete vruchten van plukken? Voert het vrouwelijke de boventoon en bepalen emoties jou meer dan je lief is? Of blijf je teveel hangen in je hoofd? Kijk je uit naar de ontmoeting van je innerlijke vrouw met je innerlijke man, dan is ‘Het Innerlijk huwelijk’ zeker de moeite waard!

De ontvankelijke vrouw
Wanneer je het vrouwelijke en het mannelijke aspect in jezelf stap voor stap weet te omarmen, dan vergroot je je innerlijke harmonie en innerlijke verbondenheid. Hierdoor ben je in staat om ook een diepe verbinding met je geliefde aan te gaan en samen te smelten. Overgave zorgt ervoor dat het vrouwelijke en het mannelijke in jezelf geheeld en gemanifesteerd kan worden.

Shakti en Shiva dans
De ontmoeting van onze innerlijke vrouw met onze innerlijke man staat centraal. We zullen bewust het tegengestelde en het complementaire van de vrouwelijke en de mannelijke energie in onszelf opzoeken en beleven. Het samengaan van Shakti en Shiva veroorzaakt een oneindige stroom van liefde. Dat biedt een ingang tot het ervaren van het innerlijk huwelijk.

Wat brengt het innerlijk huwelijk jou?
Stel je voor dat je vloeibaar wordt als water, veranderingen toelaat en meegaat met de stroom van het leven. Dat je gehoor geeft aan je diepste verlangen om je over te geven aan de mannelijke energie, wat leidt tot extase. Dat je in staat bent om zowel los te laten als je mee te laten voeren door je geliefde. Dat je leeft vanuit je hart in het volle bewustzijn dat jij liefde bent, waardoor je moeiteloos geeft, (ver)zorgt, lief hebt en bemint.

Innerlijke verwondingen
Onze samenleving wordt nog steeds bepaalt door de schaduwzijde van de mannelijke energie. Dat gaat onder andere over oorlogsvoering, wedijver, competitie, hardheid, dominantie, onderdrukking, slavernij, machtsmisbruik, seksueel onderdrukking, heerszuchtigheid en rechtlijnigheid. Het is de autoritaire mannelijkheid die het vrouwelijke onderdrukt en letterlijk vrouwen in het grootste gedeelte van de wereld eeuwenlang onder de duim probeert te houden.

Healing ourselves
Logisch dat wij, vrouwen, op bewust of onbewust niveau, angst, vooroordelen en soms zelfs afkeer hebben gekregen van de mannelijke energie, en soms van mannen in het algemeen. De mannelijke dominantie heeft vrouwen en mannen verwond. Tijdens 'Het innerlijk huwelijk' geven we aandacht aan het helen van onze verwondingen door het contact met ons lijf, ons hart en onze schoot te intensiveren, onze pijn onder ogen te zien en hier uiting aan te geven.

Opening innerlijk huwelijk
Dan pas kunnen we de authentieke mannelijkheid in onszelf toelaten, eren en waarderen. En zijn we in staat om de essentie van de mannelijke energie, die krachtig, zacht, dragend en omhullend is, te ervaren. Dan pas kan onze vrouwelijke energie zich vrijelijk samenvoegen met onze mannelijk energie en wordt het innerlijke huwelijk bezegeld.

Motivaties deelname vrouwenweekend 'Vier je vrouw-zijn'
Ik ben benieuwd wat het me brengt wanneer ik mijn innerlijke man beter leer kennen in relatie tot mijn innerlijke vrouw....Het lukt steeds meer om zacht te zijn nu ik dankzij 'Opengaan en bloeien' in contact ben gekomen met mijn innerlijke man. Die zachtheid zal toenemen wanneer beide sterke energieën samensmelten in mezelf en daar ga ik voor....Ik verlang ernaar weer concrete handvatten te krijgen om het vrouwelijke en het mannelijke deel in mezelf samen te laten werken....Ik kreeg altijd te weinig in mijn liefdesleven. Door naar mijn innerlijke vrouw te luisteren en te ervaren hoe mijn innerlijke man haar steunt, durf ik mijn behoeften beter aan te geven. Het innerlijk huwelijk zie ik als een mooi vervolg hierop.....Door tantra voel ik me een stuk meer juicy. Mijn innerlijke man moedigt me aan mijn vrouwelijke kant te leven. Met zo'n man wil ik wel trouwen.... Door me open te stellen voor zowel het vrouwelijke als het mannelijke hoop ik meer grip te krijgen op mijn emoties, zodat ik steviger in mijn sensualiteit en vrouwelijkheid kom te rusten....

Toegepaste werkvormen
Dynamische meditaties, stiltemeditaties, korte deelrondes, tantrische massage, dans, visualisaties, ervaringsgericht, familieopstellingen, lichaamswerk en tantrische rituelen.

Zakelijke informatie
Begeleiding: Caroliene Rangeeni de Gruijter en assistente Corien Mechielsen.
Data: Vrijdag 12 februari, zaterdag 13 februari en zondag 14 februari 2021.
Tijden: Vrijdag van 19.00 tot 22.30 - zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.30 u.
Plaats: Hulpverleningspraktijk Voluitleven - Heratemaheerd 24 - 9737 MT - Groningen
Kosten: 245,- inclusief 21 % B.t..w + tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes.
             Overnachtingen niet inbegrepen. Betaalbare bed & breakfast vlak in de buurt.
Annuleringsvoorwaarden: https://www.voluitleven.com/contact/annuleringsvoorwaarden-tantra
Slaapplek: Bed & Breakfast La Bloem -  Willeke Huistra- Thesinge - Tel: 06 - 10500773.
                 Bed & Breakfast Woldstee - Wolddijk 103a - Groningen - Tel: 050 - 579330.

Early Bird Korting: Bij opgave en betaling voor 12 december 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- . Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 25,- !

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Twijfel je aan deelname van 'Vier je vrouw-zijn' of wil je graag meer informatie voordat je beslist tot definitieve deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek. Woon je ver weg, dan kan dit ook telefonisch of via skype geregeld worden. Binnen één werkdag zal ik in principe contact met jou opnemen.

Aanmeldingsprocedure
Wil je je opgeven, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier! Heb je het aanmeldingsformulier ingevuld en verzonden, dan ga je definitief akkoord met deelname en verplicht je je tot het betalen van de deelnamekosten van 'Sensueel ontwaken'. Binnen 2 werkdagen benader ik jou voor het maken van een telefonische afspraak om het een en ander met jou door te nemen. De informatiebrief voor 'Sensueel ontwaken' ontvang je uiterlijk 10 dagen van tevoren wat je zoal mee hebt te nemen. Ook verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden wanneer je het aanmeldingsformulier verzonden hebt.

Zakelijke rekening
NL 78 INGB 000 9548848 
Hulpverleningspraktijk C.C. de Gruijter
9737 MT Groningen.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

Rose-met-geel-hart

Waken the wild
woman in you –
She has been
asleep too long.

 

I hope you will
go out and let
stories happen
to you, and
that you will
water them
with your blood
and tears and
laughter till
they Bloom,
till youyour self
burst into BLOOM

 

ClarissaPinkola Estes