Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Reacties en ervaringen 'Tantra ontmoeting'
Kadobon tantra ontmoeting  

Een jaar lang de tijd om de cadeaudobon 'Tantra ontmoeting' te verzilverden! 

Marjoleine en John
Deze ontmoeting was voor ons beiden een ontmoeting die nog lang in ons lichaam is en zal blijven hangen. De gedachte, aan wat we beleefd hebben, voert ons terug naar het samenzijn en het elkaar intens voelen. De tijd vliegt voorbij. We hebben geleerd hoe we onze zintuigen kunnen laten ontwaken. Heel mooi, heel bijzonder en liefdevol. Een warme, intense ervaring.

Nayana en Pepijn
Mijn vriend en ik merken hoe intens we van het leven genieten en voelen dat er nog een hele wereld te ontdekken valt! Als we seks hebben, dan komen we dicht bij dat gevoel. We waren nieuwsgierig of er nog meer is om te voelen en te ervaren. Na deze 'tantra ontmoeting' zijn we ervan overtuigd geraakt dat dit het begin is van heel iets moois. Deze ontmoeting was het beste geschenk wat we elkaar konden geven.

Ik merk dat ik langzaam alle oude blokkades t.a.v. mijn eigen seksualiteit kan omarmen en daarmee opheffen. Die blokkades waren stemmetjes van m'n religieuze opvoeding: "Seksualiteit hoort alleen thuis binnen het huwelijk. Vrouwelijke sensualiteit mag niet getoond worden. " Ik mag er nu van mezelf volledig zijn in m'n vrouwelijke schoonheid! Ik ben dankbaar dat we ons vertrouwd konden voelen bij jou in het meest kwetsbare wat we hebben. En dat is onze eigen sensualiteit en seksualiteit.

Pauline en Geert
Voor ons is de 'tantra ontmoeting' heel waardevol geweest. Het voelde alsof we een mentale douche hadden gekregen. We denken nog regelmatig aan de inzichten die je ons gegeven hebt, ook je houding, dingen die je zei, hebben op ons veel indruk gemaakt. We hebben het gevoel dat er wel iets veranderd is op een diep niveau. De beleving zelf vonden we zeker niet eng, wel emotioneel! We hebben elkaar echt weer ontmoet alsof we elkaar voor de tweede keer voor het eerst zagen. Heel bijzonder!

Roseanne en Wouter
Wij hadden een zeer positieve tantra ervaring. De 'tantra ontmoeting' was helemaal op ons afgestemd. We vonden het spannend, intiem. Aan het einde van de sessie hadden we vooral een warm en relaxed gevoel. Het gaf ons inspiratie om ons seksleven te verdiepen en we zijn een mooie herinnering rijker. Hierna ontvingen we nog verdere info, toegespitst op onze wensen. Er wordt heel wat zorg aan besteed. Dat geeft een goed gevoel! Dank je wel, Caroliene!

Helene en Xavier
We hebben genoten afgelopen zaterdag! De 'tantra ontmoeting' was voor ons beiden echt een groot cadeau. Eerst vonden we het best duur. We waren natuurlijk benieuwd wat het in zou inhouden, maar het was het waard! Een nieuwe weg voor onze relatie. Onze dank hiervoor! Het heeft ons meer gebracht dan hernieuwde verbinding, want we slapen de laatste nachten allebei als olifanten zo diep.....

Annemieke en Tom
We hebben het heel fijn samen! Vandaar dat ik mijn man besloot te trakteren op een 'tantra ontmoeting'. Best een gewaagde stap! Na afloop kunnen we eensgezind alleen maar zeggen hoe fijn het was te hebben ervaren elkaar op een nieuwe veelzeggende manier aan te raken en bij elkaar te zijn. Het is eigenlijk zo simpel 'een stapje dieper te gaan' in je liefdesrelatie. Je moet er echter maar opkomen!

Marieke en Cas
Wat een bijzondere ervaring! Deze 'tantra ontmoeting' was een verrassing voor mijn vriend. We wisten niet goed wat we moesten verwachten. Erg leuk om zo intensief met elkaar bezig te zijn. Het heeft ons dichterbij elkaar gebracht. Een superervaring!

Klik HIER voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Caroliene de Gruijter.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

duotone-kadobon-tantra