Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Individuele begeleiding tantra-voor-jezelf

sensueelontwaken 

Een stuk heling en verwerking met tantra
Heb je nare dingen meegemaakt, zoals seksueel misbruik, aanranding en verkrachting en een streng gelovige opvoeding? Ben je geremd, op slot geraakt, borstkanker gehad, laag zelfbeeld als vrouw en lukt het niet zo om seksueel te genieten? Tantra voor vrouwen kan een waardevolle toevoeging zijn voor jezelf in combinatie met individuele therapie.

Individuele begeleiding 'tantra-voor-jezelf'
'Tantra-voor-jezelf' kan een welkome aanvulling zijn voor vrouwen, die seksueel misbruik of geweld hebben meegemaakt. De tantrische oefeningen nodigen je uit om het contact met jezelf en met je lichaam op een zachte en liefdevolle wijze aan te gaan in combinatie met afgestemde thuisopdrachten. Heb je een partner, dan kan in een later stadium hij/zij erbij betrokken worden en leren op een tantrische wijze aan te raken.

Als je seksueel vastzit, op slot zit, dicht zit, en graag wilt stromen.
* Krijg je moeilijk of geen orgasme? Wil je jezelf deze vaardigheid eigen kunnen maken?
* Heb je nare ervaringen gehad en wil je graag weer kunnen genieten van seks?
* Ben je seksueel misbruikt en wil je weer helemaal van jezelf worden?
* Ben je gedrogeerd en misbruikt? Voel je je angstig, wantrouwend en vervreemd van je lijf?
* Heb je nog maar weinig zin in vrijen en wil je je meer verlangend kunnen voelen?

Borstkanker en tantra
Mocht je borstkanker hebben (gehad), dan kan tantra jou helpen om het vertrouwen in je vrouwenlijf terug te vinden. Het nodigt je uit om je weer open te stellen voor de gevoelige en liefdevolle aanraking van de ander. Zo zijn er vast en zeker nog een aantal items die belemmerend door kunnen werken op het beleven van je vrouw-zijn na een ziekenhuistraject.

Borstkanker en 'tantra-voor-paren'
Na de diagnose stelling wordt het nooit meer zoals het was. Heb je een partner, dan is hij/zij van harte welkom om mee te komen voor het volgen van drie tantra-voor-paren-sessies. Soms moet je echt aan elkaar wennen, elkaar opnieuw verkennen, na een ziekenhuistraject. Begeleiding kan helpen om elkaar (terug) te vinden op liefdesgebied. Je krijgt handvatten aangereikt, waardoor de liefdesstroom tussen jullie weer de kans krijgt om op te bloeien.

Een vrouwen weekend reserveren als groep
Wil je met een vast groepje vrouwen en/of collega's één van de tantra voor vrouwen weekenden volgen? Dan geldt de early bird korting voor alle aanwezige vrouwen. Minimaal 6 vrouwen.

Aanbod 'losse dag' tantra-op-maat
Wil je mij contracteren voor een dag met een speels tantrisch tintje? Of ligt de voorkeur voor een verdiepende tantrische dag? Van te voren is er uitgenreid (telefonisch) contact met mij om helder te krijgen wat je als groep graag zou willen ervaren. Daar richt ik me vervolgens dan op. Vooraf is korte info nodig van de deelnemende vrouwen. Tarief in overleg.

Tantra voor vrouwen voluitleven 

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

Rose-met-geel-hart