Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Tantra voor Vrouwen ‘Heling van de moederwond’

Tantra voor vrouwen: 'Womb awakening'

Een waardevol cadeau voor jezelf en een verrijking voor je relatie(s).

Een helend en verdiepend tantra voor vrouwen weekend op 28, 29 en 30 juni 2024.
Tantra en onze krachtbron, de baarmoeder - verdiepend en helend - niet seksgericht

Flyer 'Womb awakening' 28, 29 en 30 juni 2024

De intensieve opleiding Holistic Internal Pelvic Release Therapy was voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron om inhoud en vorm te geven aan dit speciale tantra voor vrouwenweekend 'Womb Awakening'. Thuiskomen in jezelf...in contact zijn met je baarmoeder, verbonden met je hart...
Samen 'onze diepte' binnengaan is voor jou, vrouw, heel geschikt, wanneer je enige tantra ervaring
hebt opgedaan en al een tijd bezig bent met het bewust volgen van jouw heilige pad.

Jouw tweede hart

Je kunt het bekken zien als een schaal waarin onze vrouwelijke organen rusten. Onze krachtbron, de baarmoeder, ligt in het dragende midden van ons vrouwenlichaam.  Zij is mysterieus, ligt in het stille donker en kan verrassend uit de hoek komen. Ze laat ons verlangen, genot, lust, kracht, vastberadenheid, vurigheid, waarheid en eigenheid doorvoelen.  Ze kan je laten stralen, stromen en vervullen, maar brengt je ook in contact met onverwerkte ervaringen door je mee te nemen haar diepe helende duisternis in.

 -  Caroliene Rangeeni -

Tantra voor vrouwen: De baarmoeder, krachtbron van de vrouw

Thuiskomen in jezelf op een heel diep niveau

De focus ligt op het verdiepen en verlevendigen van het contact met onze baarmoeder. De krachtbron van de vrouw! Een schatkist boordevol verrukkelijke vrouwelijkheid, innerlijke waarheden, authenticiteit en zachte oerkracht. Verlang je ernaar om je van binnenuit nog meer vrouw te voelen, dan is het contact met je baarmoeder een gouden greep.

Meer over onze baarmoeder

Voor ons, vrouwen, is dit onze krachtbron. In onze samenleving weten wij nog maar weinig over onze baarmoeder. Zij is heel erg ontvankelijk voor sferen, emoties en situaties. Belangrijk dat onze baarmoeder regelmatig gezuiverd wordt van onverwerkte emoties, beladen sferen en nare situaties. Hoe je je baarmoeder kunt zuiveren komt in 'Womb Awakening' aan bod.

Het mysterie rond de baarmoeder

Onze Womb bevat de kern van onze gevoelens. Daar zijn geen sluiers en lagen. Tantra spreekt dan ook van 'womb truth'. Zijn we in nauw contact met onze baarmoeder, dan ervaren we onze innerlijke waarheid. Je voelt onomwonden hoe het met je is gesteld. Daar zit ook het 1ste chakra van waaruit een heel netwerk aan energiebanen door ons vrouwenlijf zich verspreid.

Ik ben goed genoeg

In het tantraweekend 'Womb Awakening' gaan we onze baarmoeder energetisch wakker maken en opladen. Dat verstevigt het gevoel dat je mag bestaan, dat je op en top vrouw mag zijn, dat je goed genoeg bent zoals je bent en dat je zorg voor jezelf mag dragen in alle opzichten. Het is ook de weg naar dat heerlijke gevoel van eenwording met jezelf, de ander en de hele wereld.

Vrouwen empowerment

Het is de poort naar het verdiepen van je sensualiteit en seksualiteit. Het is de ingang om energetisch te stromen. Diep te voelen. Het sterkt ons in het maken van kloppende beslissingen. Twijfels verdwijnen door yoni truth. Dit kan life changing zijn in allerlei opzichten als je steeds vaker staat als een rots in zachtheid, je doet wat je hebt te doen en je vrouw-zijn komt tot bloei.

Geen baarmoeder en eierstokken meer

Voor jou, vrouw, zonder baarmoeder en/ of eierstokken, kan het tantraweekend 'Womb Awakening' ook veel voor je betekenen. Het goede nieuws is dat energetisch altijd een blauwdruk aanwezig blijft van deze delen van je yoni. Je kunt dan ook gerust meedoen om te ervaren dat deze krachtbron energetisch nog steeds aanwezig is en dat je dit ook in kunt zetten.

Het Universum:

Bewustzijn                               Natuur
Mannelijke energie                Vrouwelijke energie
Purisha                                     Prakita
Shiva                                         Shakti
Sperma is wit                          Menstruatiebloed is rood

Expansion of awareness

Tantra gaat over het vergroten van het bewustzijn, onbegrensd inzicht, zelfreflectie, oude pijn loslaten, bewustzijn expanderen tot de onbegrensde kracht van de natuur. En dat draagt ertoe bij je angsten, je beperktheid, jaloezie etc. te overwinnen. De echte vrouwelijke kracht is een enorme sterke creatieve kracht en daar ben je mee bezig tijdens 'Womb Awakening'. Als je in contact staat met je diepste wezen en met je bekkenkracht, dan kun je de hele wereld aan. Dan kun je echt blijven staan in jezelf als vrouw en elke stap maken die jij wilt maken in je leven.

Prachtige werkvormen

Tantrische rituelen, tantrische oefeningen, Yoni-ei ritueel, dynamische meditaties, dans, yoni gazing, embodyment en visualisaties.

Praktische informatie 'Womb Awakening'

Begeleiding: Rangeeni de Gruijter en assistente en spaceholder Paulien Brummelaar.
Data: Vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024.
Tijden: Vrijdag van 19.00 u. tot 22.30 u. Zaterdag en zondag van 09.00 u. tot 18.30 u.
Plaats: Hulpverleningspraktijk Voluitleven - Heratemaheerd 24 - 9737 MT - Groningen.
Kosten: 265,- inclusief 21 % B.t.w. + tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes.
Overnachtingen niet inbegrepen. Betaalbare Bed & Breakfast.

1.Slaapplek: Bed & Breakfast Het Ellerhoes te Bedum en te boeken via www.hetellerhoes.nl.
2.Slaapplek: Bed & Breakfast Albertsmaheerd - Wolddijk 60 - 9784 TE Noordwolde - M: 06 122 12 622.

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Je vindt het vast en zeker spannend om deze stap te zetten! Dus wil je graag meer informatie voordat je beslist tot definitieve deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek. Woon je ver weg, dan kan dit ook telefonisch of via ZOOM geregeld worden. Binnen één werkdag zal ik in principe contact met jou opnemen.

Aanmeldingsprocedure

Wil je je opgeven, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier! Heb je dit ingevuld en verzonden, dan ga je definitief akkoord met deelname en verplicht je je tot het betalen van de deelnamekosten van 'Womb Awakening'. Binnen 2 werkdagen benader ik jou voor het maken van een telefonische afspraak om het één en ander met jou door te nemen. De informatiebrief voor 'Womb  Awakening' ontvang je uiterlijk 10 dagen van tevoren wat je zoal mee hebt te nemen. Ook verklaar je je akkoord met de Annuleringsvoorwaarden.

Zakelijke rekening

NL 78 INGB 000 9548848
Hulpverleningspraktijk C.C. de Gruijter
9737 MT Groningen.