Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Tantrische relatie coaching
klein

AVG-PROOF BESCHERMD VIDEOBELLEN! 

Volop genieten van het samenzijn
Je bent al een aantal jaren bij elkaar en je hebt het naar de zin met elkaar. Toch zou je met elkaar bepaalde dingen anders willen, de verbinding intenser willen ervaren en samen iets nieuws willen beleven op liefdesgebied. Het gaat over verbinding, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit. Natuurlijk hoort afgestemde communicatie daar bij. Spreekt dit jullie aan, dan kan tantrische relatie coaching net dat opstapje zijn.

Hoe kan ik nog meer van je houden?
De laatste jaren neemt de vraag naar tantrische relatie coaching toe. Steeds meer stellen kiezen ervoor om samen de voorspelbaarheid in het liefdescontact aan te pakken in plaats van het buiten de deur te zoeken. Niet voor niets is 'houden van' een werkwoord! De relatie met je Lief goed houden, verbeteren, verdiepen en levendig houden gaat nu eenmaal niet vanzelf. Onder 'hoe kan ik nog meer van je houden' ligt het verlangen 'hoe kan ik nog meer voor je voelen?'

Wanneer tantrische relatie coaching?
Knuffelen en vrijen is een opgave geworden en dat doet zeer.
Je willen het plezier in elkaar terugvinden en weer genieten van elkaar.
De aanrakingen van je Lief zijn net niet je-van-het, waardoor je niet opgewonden kan raken.
Er is zo veel gebeurd met jezelf dat je weinig ruimte hebt voor je Lief.
Door de overgang is jullie seksuele contact behoorlijk veranderd en je weet er niet zo goed raad mee.
Jullie willen meer delen, meer uiten, meer plezier, meer lachen met elkaar.
Het vrijen is wel fijn, maar onderhand erg voorspelbaar, en wat nu dan?
Jullie willen meer diepgang met elkaar, meer voelen voor elkaar, meer avontuur.
Jullie verlangen terug naar passievolle momenten en staan open voor nieuwe wegen.

Tantrische APK
De bereidheid om ongestoord samen te zijn is er wel, maar het dagelijkse leven wordt bepaald door drukdrukdruk. Vaak komt het er niet van. De aanwezigheid van kinderen maakt het extra lastig om tijd voor elkaar in te ruimen. Helder dat alles staat en valt met jullie liefde voor elkaar. Hieruit zijn immers kinderen voortgekomen, woon je samen, heb je een gezamenlijke vriendenkring, een gezamenlijke hobby wellicht...Een APK op z'n tijd is het dan ook waard.

Tantrisch aanraken
Je krijgt samen energetische oefeningen, visualisaties en meditaties aangereikt tijdens de coaching, waardoor je je bewust wordt van je lijf. Je gevoeligheid zal hierdoor toenemen. Voorop staat dat je begint met het ontdekken van je eigen wensen en verlangens op liefdesgebied. Het zelfbeminning ritueel past hier heel mooi bij. Iets, wat je jezelf thuis in alle rust kunt geven. Er worden geen seksuele handelingen verricht tijdens de sessies.

De focus ligt op verbinding, intimiteit, sensualiteit en erotiek. Erotiek is nodig om een seksuele relatie te onderhouden. Er worden geen seksuele handelingen verricht. Dat is voor thuis.

Nieuwe manier van omgaan
Jullie worden uitgenodigd vanuit je hart, je intuïtie en je spontaniteit met elkaar om te leren gaan. Gaandeweg wordt deze benadering onderdeel van jou en je Lief, waardoor je het gevoel van verbondenheid, lichtheid, sensualiteit en erotiek weer kunt ervaren. De kunst van het tantrische aanraken speelt voor het 'elkaar met aandacht ontmoeten en opnieuw zien' een belangrijke rol.

DRIE VOORBEELDEN
Hoe kan ik mijn liefde voor jou nog meer laten zien?
Hier draait het om situaties, waarin je liefde voelt voor je Lief en je niet goed weet hoe je je liefdesgevoelens kunt tonen en tot uitdrukking kunt brengen. Een diepgewortelde innerlijke overtuiging, variërend van 'ik ben niet goed genoeg voor jou' tot 'ik ben niet meer aantrekkelijk voor jou' kan beperkend werken. Het maakt het voor jou onveilig om je liefde vrijelijk te tonen en om je behoefte aan aanraking kenbaar te durven maken. Hier wordt aandacht aan besteed.

Nieuwe wegen vinden in de liefde
Het gaat hier om levensveranderende situaties, die een grote impact hebben (gehad) op jullie liefdesleven. Denk hier aan het overlijden van een dierbaar familielid, faillissement, burn-out, een chronische ziekte (kanker, hartinfarct, stoma...) of (seksueel) geweld van buitenaf. Hoe verhoud je je dan tot elkaar? Wat is lichamelijk (nog) mogelijk tijdens het vrijen?

Helende aanraking
Er zijn dingen tussen jullie gebeurd (ontrouw, bedrog, verslaving...) en er zijn dingen gezegd en gedaan, waar het hart van dicht is gegaan. Er is uitgebreid over gepraat en er is bewustzijn over gekomen. Toch blijft het intimiteit en seksualiteit behoorlijk in de weg zitten. Liefdevolle aanraking kan vaak het vertrouwen doen herstellen waar woorden het niet voor elkaar hebben gekregen.


PRAKTISCHE INFORMATIE
Vrijblijvende en kosteloze kennismaking

Geef je op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek (link onderaan). Dat kan zowel telefonisch als in mijn praktijk 'Voluitleven'. Zo is er de gelegenheid om elkaar te zien, de sfeer te proeven, in het kort te vertellen waar jullie naar op zoek zijn, en of ik daarin van betekenis kan zijn, en om te ervaren of het wederzijds voldoende 'klikt'. Dat is een voorwaarde om jullie te kunnen coachen. Er is ruimte om met vragen te komen over mijn tantrische werkwijze.

Tantrisch verkennend dieptegesprek
Voelt het goed voor iedereen, dan maken we een afspraak voor een tantrisch verkennend dieptegesprek. Centraal staat jullie relatiegeschiedenis, jullie gezamenlijke wensen en ieders individuele wensen. Tevens wordt er gekeken naar aanwezige blokkades en belemmeringen van fysieke en emotionele aard. Uit deze informatie maak ik een tantrisch programma-op-maat. Dit spreek ik met jullie door. Eigen inbreng is natuurlijk welkom! Het programma kan bijgesteld worden afhamkelijk van jullie vraag.

Het traject
De eenvoudige oefeningen en tantrische meditaties kun je goed thuis blijven beoefenen.
Een tantrische relatie coaching sessie duurt 2,5 uur en het tarief is € 210, - inclusief 21 % btw.

Heb je vragen en/of vind je het prettig om eerst vrijblijvend telefonisch contact te hebben met mij over de tantrische relatie coaching, klik dan HIER voor het kennismakingsformulier.

Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en is vrijblijvend en kosteloos. Er is de gelegenheid elkaar te zien, de praktijkruimte te bekijken, met jullie hulpvraag te komen en te ervaren of het voldoende klikt om met mij als therapeut met elkaar aan het werk te gaan. Jullie kunt ook praktische vragen stellen over de door mij toegepaste werkwijze, tarieven & vergoedingen. Bevalt de kennismaking en willen jullie beginnen met de relatietherapie, dan volgt een gedegen relatie-intake. Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20