Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Groningen en omgeving

Reacties en ervaringen ‘Heling van de moederwond’

Reacties en ervaringen 'Womb awakening'

Reacties en ervaringen Womb awakeningJil 52 jaar

LIKE A RIVER... In de vereniging van zeven vrouwen... mocht ik zakken naar mijn baarmoeder... In deze tantrische sferen... hebben we elkaar aanbeden... Met openheid, tederheid, aandachtig en respect, konden we elkaar liefdevol ondersteunen... Het was intens... Het was hartverwarmend... Het is heilig werk... Het in wederzijds respect... Het is jezelf helemaal laten zien... Het is met een open hart... Het is met jezelf in eigen kracht... Alles in mij is intenser aanwezig... Kan de sterrenstof in mijn baarmoeder ervaren... Kan de geaardheid in m’n voeten doorvoelen... Kan mijn hart vol overvloed horen kloppen... Kan de levensenergie levendig voelen stromen...

Lieke 36 jaar

'Womb Awakening' is een echte aanrader als je je meer wilt verbinden met je vrouwelijkheid en je baarmoeder. Zelf had ik hier weinig bewust contact mee. Door allerlei oefeningen maken we kennis met verschillende aspecten van vrouwelijkheid, zoals geven en ontvangen, en dat de balans hiertussen zo belangrijk is. Rangeeni begeleidt ons, vrouwen, liefdevol, warm en met humor. Ze biedt veiligheid aan alle emoties van verdriet tot woede tot ontroering tot blijdschap. Voor mij een voorbeeld van een vrouw in haar pure kracht. En ook niet onbelangrijk; de biologische lunch is heerlijk. Al met al is dit weekend een verrijking van mijn vrouw-zijn!

Ingrid 55 jaar

Vanuit een achtergrond met werkvormen, zoals Reichiaans lichaamswerk,  ademwerk, schematherapie, EMDR, holistisch werk, Gestalttherapie, systemisch werk, omgangskunde en jarenlange ervaring in het werkveld als psycholoog,  kwam ik in contact met Rangeeni, die ook deelnam aan een hartchakra weekend.  Ze raakte me in mijn hart! Bij thuiskomst besloot ik haar werkwijze wat meer te leren kennen, omdat ze me had verteld dat zij tantrische vrouwenweekenden organiseert. Naast een aantal individuele sessies heb ik bij haar ook een tweetal vrouwenweekenden gevolgd. In een sfeervolle ambiance weet Rangeeni vanuit voornamelijk non verbaliteit vrijwel direct een sfeer te creëren van veiligheid, warmte, steun en vertrouwen. Daarbij lukt het haar goed om vooral bij zichzelf te blijven vanuit een krachtige, speelse, rustige, wijze en intuïtieve aanwezigheid.

Door dansen, ademen en geluid maken en daarbij korte deelmomenten van ervaringen, kon ik (weer) voelen en ervaren waar mijn eigen veiligheid en kracht zit in mijn lichaam en vanuit welke bron ik iets in de wereld wil en kan zetten en hoe ik kan ontvangen.  De (zelf) acceptatie op existentieel niveau, het 'erbij horen'  kon ik helemaal totaal voelen.  In het dagelijks leven weet ik nu dat als ik contact maak met mijn baarmoeder en hier met een glimlach aandacht aan besteed, ik bij mezelf ben en dus OK!! Dansen, lachen en huilen met elkaar, als vrouwen onder elkaar, voelen dat je als vrouwen enorm krachtig bent en een gezamenlijk 'veld van heling' kunt creëren. Het was PRACHTIG en ik heb het allemaal mogen ervaren en het is iets voor mij om nooit te vergeten.

Lieke 36 jaar

'Womb Awakening' is een echte aanrader als je je meer wilt verbinden met je vrouwelijkheid en je baarmoeder. Zelf had ik hier weinig bewust contact mee. Door allerlei oefeningen maken we kennis met verschillende aspecten van vrouwelijkheid, zoals geven en ontvangen, en dat de balans hiertussen zo belangrijk is. Rangeeni begeleidt ons, vrouwen, liefdevol, warm en met humor. Ze biedt veiligheid aan alle emoties van verdriet tot woede tot ontroering tot blijdschap. Voor mij een voorbeeld van een vrouw in haar pure kracht. En ook niet onbelangrijk; de biologische lunch is heerlijk. Al met al is dit weekend een verrijking van mijn vrouw-zijn!

Daphne 29 jaar

Ik kon al wel de verbinding voelen tussen mijn hoofd en mijn hart dankzij 'Sensueel ontwaken' en 'Opengaan en bloeien'. De verbinding met mijn baarmoeder en met mijn yoni was echter al mijn hele vrouwenleven vaag. Het stroomde daar niet. Er was daar, zo dacht ik, weinig basis, weinig stevigheid  waar ik op kon rusten. Door de gerichte baarmoederoefeningen en het yoni ei kwam ik in een zachte flow en voelde de enorme onverwoestbare kracht in mijn baarmoeder! Het is inderdaad zo -  eenmaal daarbinnen aangeraakt gaat het haar eigen leven leiden en komen emoties ongecensureerd en best rauw naar de oppervlakte. Een geweldig womb-awakening- weekend!

Sasja 44 jaar

Mijn huidige relatie ontstond na het tantra weekend 'Sensueel ontwaken'. Door mijn geliefde wordt ik gespiegeld. Niet altijd gemakkelijk om mijn behoeften te voelen en daar invulling aan te geven met mijn geliefde. Dat ik blijf stromen en ademen helpt al enorm. Nu ik de seintjes van mijn baarmoeder, dankzij het leren inbrengen van mijn nefriet jaden yoni eitje, meekrijg, word het me helder hoe ik mezelf meer ruimte kan geven binnen de relatie met mijn geliefde. Fantastisch en toch best een beetje schrikken, wat mijn baarmoeder me laat weten! Real womb awakening! Ik kan er niet omheen. Ook trouwens een hele geruststelling die baarmoederwaarheid! En juist dat beschermt me tegen het mezelf vergeten of wegcijferen.

Dineke 67 jaar

Ik wil meer vanuit mijn bekken leven, werken, liefhebben en aarden. Ik ben als vrouw al over de helft van mijn leven. Door 'Womb Awakening' heb ik ervaren dat het zeker nog niet te laat is om meer in mijn vrouwelijkheid te zakken. Vooral het bewegen, de dynamische meditaties en het dansen brachten me in contact met mijn levenslustige baarmoeder.  Het lukte om naar beneden ademen tot diep in mijn buik, mijn toegang tot het maanleven! Heel diep van binnenuit is nu de wolvenvrouw in mij geboren. Dit weekend was als een bad met melk en honing! Ik neem deze wakkere energie mee naar huis en met hulp van het yoni-ei hoop ik dat nog lang te behouden. En ik mag vragen wat ik maar wil op liefdesgebied!

Reacties en ervaringen Womb awakeningJose 39 jaar

Het 4de weekend 'Womb Awakening' trok me aan vanwege de gezamenlijke ontdekkingstocht naar onze womb. Heerlijk alleen met vrouwen dit aan te willen gaan! Tijdens het yoni-ei ritueel voelde ik niet veel en was ik net als de ander vrouwen best teleurgesteld. Maar jeetje, uren later raakte ik zomaar in een diep proces. Wonderbaarlijk. Een diep verlangen naar mijn vorige liefde was aangeraakt en ik werd door heel veel indrukken overspoeld. Ik kon mijn krachtbron duidelijk voelen na het yoni-ei.

Als insteek had ik als wens om het goddelijke te willen zien in mezelf als sensuele vrouw. Hoe kan ik het treffender uitdrukken wat dit weekend gebeurt is met mij dan met de woorden  'Be still and know that I am Goddess'? Mijn baarmoederkracht draag ik bewust nu met me mee de wereld in. Wat een diepgang! Dank je wel, Corien en Rangeeni!

Reacties en ervaringen Womb awakening Elin 46 jaar

Creativiteit is voor mij heel belangrijk. Ik ben creativiteit. Vandaar dat ik aangetrokken werd tot dit baarmoederwerk. Insteek dat ik van mezelf meer mag gaan verdienen. Ik vraag weinig geld voor mijn creaties. Ik kan mezelf moeilijk waarderen. Vandaar. Dus tijd om ervoor te gaan met Womb Awakening! 'Sensueel ontwaken', 'Opengaan en bloeien' brachten me al zoveel net als de ontmoeting met mijn innerlijke man en vrouw. Van hen krijg ik antwoord als ik vast zit. Dus zo benieuwd wat mijn womb wilde zeggen!

De dagen na het weekend kon ik nog zo sterk voelen dat er gewerkt is aan mijn baarmoeder door mijn eigen aandacht,  het yoni-ei ritueel en bewustwording. En de vrouwen om me heen waren grandioos en warm! Mijn baarmoederkrachten hebben zich gebundeld en als ik nu mijn handen ter hoogte van mijn womb leg, dan voel ik connectie en mijn waarheid of ik er nou oren naar heb of niet. Op werkgebied ga ik ervoor en zal het juiste bedrag gaan vragen voor wat ik lever aan kwaliteit! 'Womb Awakening' doet mij zeker poweren!

Elise 44 jaar

Heb vandaag een jade nefriet ei besteld, gevraagd aan m’n baarmoeder en er kwam een volle Ja! Dagelijks maak ik contact, even tussendoor en ga er ook voor zitten of liggen voor het langere contact. Het weekend was geweldig mooi, brengt me veel krachtige vrouwelijke energie. Het was heerlijk om ondergedompeld te zijn in een onvoorwaardelijke liefdevolle sfeer waarin ik out of comfortzone ervaringen heb opgedaan, super! Heerlijk ook het samenzijn met alleen vrouwen!

Elisabeth 55 jaar

Het was een prachtig weekend, waarin ik zoveel ruimte voelde voor alles in mij, zo fijn. In het begin kwam ik heel sterk mijn angst tegen voor vrouwen, deze heb ik gedeeld en werd in liefde ontvangen. Door de veilige warme bedding en de liefdevolle en zorgvuldige begeleiding van Rangeeni voelde ik me al snel veilig en kon ik ook contact maken met de diepere en donkere delen in mezelf (waar ik ook bang voor ben). Dat voelde heel bevrijdend en bracht me dieper in contact met mijn kracht en vuur die ik kon voelen in mijn baarmoeder. Heel bijzonder om te ervaren. Zij wist in korte tijd een veld van liefde en warme verbinding te creëren waarin alles welkom was en kon gaan stromen. Bij Rangeeni voel ik veel ruimte en respect, ze is zowel krachtig aanwezig als ook heel mooi bescheiden, zonder oordeel. Ik voel me heel dankbaar.

Madhuri 32 jaar

Mijn leven gaat in golfbewegingen en toch luister ik niet genoeg naar mijn ingevingen diep van binnenuit, waardoor ik soms echt geen goede keuze maak met alle nare gevolgen van dien. Mijn wens is om meer vanuit mijn buik te handelen. Nu ik de spirituele ingang naar mijn baarmoeder weet, en haar ook gevoeld heb (en nog), kan ik beter mijn grenzen aangeven, want ik herken nu mijn ingevingen en weet daardoor wat me te doen staat! Ben nog wel bang dat ik bij mezelf weg kan gaan, maar dan weet ik dat ik mijn yoni ei in kan doen, in de ontspanning kan gaan, om weer bij mezelf te komen.

Aty 54 jaar

Een prachtig, liefdevol, ontroerend mooi weekend. Rangeeni weet een sfeer te creëren waarin je je thuis voelt, waar je jezelf kan zijn, waar alles er mag zijn, waar heel snel een liefdevolle verbinding met de andere vrouwen ontstaat. Vanuit die sfeer is het gemakkelijk overgeven aan de mooie meditaties, de bijzondere rituelen en de fijne oefeningen waarin Rangeeni je dit weekend meeneemt en zo zorgvuldig begeleidt. Waar ik heel blij mee ben, is dat ik zo rustig en vredevol naar huis ging i.t.t. de gemoedstoestand ‘beetje verdrietig’ waarmee ik binnenkwam. Dat komt, denk ik,  dat het weekend écht helemaal benut wordt. Dat begint al met een intensieve vrijdagavond, dan de hele zaterdag en een hele volle zondag! Zo fijn! En voor mij nodig om helemaal te landen, er in te komen en daardoor eruit te halen wat er in zit. En last but not least, ook bij 'Womb Awakening' wordt er weer veel gedanst. Heerlijk!

Klik HIER voor de 'literatuurlijst Voluitleven' om meer te lezen over Tantra.