Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Routebeschrijving Voluitleven

Bekijk hier de locatie via google maps.

Met de auto
-Komende vanaf de ring Groningen de afslag Beijum-Noord nemen:
1.Komende vanuit oostelijke richting einde afrit rechtsaf de wijkring Beijum oprijden.
2.Komende vanuit westelijke richting einde afrit linksaf de wijkring Beijum oprijden.

Vervolgens op de wijkring Beijum de eerste afslag linksaf de Heratemaheerd inrijden (zie het straatbordje hoog aan de lantaarnpaal bevestigd). Deze heerd blijven volgen. Na een flauwe bocht naar rechts eindigt de Heratemaheerd bij een klein pleintje en gaat over in de Bekemaheerd. Links in de hoek van het pleintje bevindt zich de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' aan de Heratemaheerd 24 in de stad Groningen.

Voor U als cliënt is parkeerruimte beschikbaar vlak voor de ingang van de praktijkruimte. Rechts van de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' kunt U niet parkeren. Dat is privéterrein. Wanneer U aanbelt en geen bel hoort overgaan, dan doet de batterij het onverhoeds niet meer. Rechts om de hoek bevindt zich nog een andere deur met bel. Succes verzekerd!

Met de fiets / brommer
Komende vanuit het centrum: De Korreweg uitrijden, de Gerrit Krolbrug nemen, over het van Starckenborgkanaal rechtdoor het fietspad (het Heerdenpad) volgen. Vlak voor het fietsviaduct links afslaan de Berlageweg volgen door de woonwijk de Hunze. De weg volgen langs het grote speelveld aan uw linkerhand. Aan het eind van de Berlageweg maakt de weg een flauwe bocht naar links. Vervolgens meteen rechts afslaan naar de Grand Pré Molièreweg. Vervolg deze weg. Halverwege kruist U het rode fietspad (de Beijumerweg). Deze gaat vanzelf over in een rood geasfalteerd fietspad (zie het blauwe fietsbord). Links van U ligt dan het Boterdiep met zijn woonboten. Onder het viaduct door slaat U na een aantal meters rechtsaf naar de Heratemaheerd. Na ongeveer 30 meter eindigt het rood geasfalteerde fietspad. Aan de rechterkant vindt U dan de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' aan de Heratemaheerd 24 in de stad Groningen.

U kunt uw fiets / brommer in het fietsenrek plaatsen. Rechts van de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' ligt privéterrein. Daar kunt U uw fiets / brommer niet neerzetten. Wanneer U aanbelt en geen bel hoort overgaan, dan doet de batterij het onverhoeds niet meer. Rechts om de hoek bevindt zich nog een andere deur met bel. Succes verzekerd!

Met de stadsbus lijn 4 /om de 15 min
Neem lijn 4 richting Beijum. Bij de halte Amkemaheerd / Mudaheerd stapt U uit. U steekt de wijkring Beijum over en loopt een stukje terug en slaat dan rechtsaf naar de Kremersheerd. Vervolg uw weg langs de licht bochtige doorgangsweg. Deze gaat over in de Bekemaheerd. Sla rechtsaf en vervolg uw weg door de Bekemaheerd. Sla daarna linksaf naar de Heratemaheerd en vervolg uw weg. Aan de linkerkant bevindt zich dan de hulpverleningspraktijk 'Voluitleven' aan de Heratemaheerd 24 in de stad Groningen. Wanneer U aanbelt en geen bel hoort overgaan, dan doet de batterij het onverhoeds niet meer. Rechts om de hoek bevindt zich nog een andere deur met bel. Succes verzekerd!

Klik HIER voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met lichaamsgericht therapeut Caroliene de Gruijter.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

vlinder-praktisch-duotone