Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Clienten login Voluitleven

Waarom een beschermd cliënten portal?
Volgens de bijgestelde AVC privacywet is vanaf 25 mei 2018 beschermd e-mailcontact verplicht voor alle therapiepraktijken. Wel zo veilig om bestanden en berichten met deze therapeut te delen! Je kunt gebruik maken van JPO Cliëntenlogin. E-Health hoeft geen stijve aangelegenheid te zijn. Deze cliëntenlogin is dan ook eenvoudig in het gebruik, voldoet aan de Europese norm (ISO 27001) en is erkend door de zorgverzekeraars.

Hoe werkt JPO Cliëntenlogin voor jou als cliënt van deze praktijk?
Je verstuurt een bericht in de JPO Cliëntenlogin, zoals je een e-mailbericht zou versturen vanuit Outlook. Je ontvangt van mij, Caroliene de Gruijter, een uitnodiging in je mailbox. Je maakt een wachtwoord aan en kunt inloggen. Je krijgt melding in Outlook wanneer ik een berichtje naar jou heb verstuurd, zoals ik een melding in mijn mailbox ontvang wanneer jij een berichtje hebt verstuurd. Alle berichtjes worden bewaard en zijn terug te lezen.

Het bedrijf JPO Cliëntenlogin is in Nederland gevestigd en garandeert dat alle data in Nederland blijven. Dat is een uniek gebeuren!

Standaardbrowser en grootte van de tekst
Voor het cliëntenportal kun je het beste de standaardbrowsers Google Chrome of Mozilla Fox gebruiken. Wil je grotere letters, dan kun je je scherminstelling veranderen. Druk op de CTRL toets en op de +. Wil je het lettertype verkleinen, druk dan op de CTRL toets en op de -.

Werken in een word document
Het gebeurt wel eens dat je tijdens het typen op een bepaalde knop drukt van je muis (heb nog ontdekt welke knop) en dan is alles in één tel verdwenen. Werk dan ook in een word document en kopieer en plak vervolgens je verslaglegging in het clientenportal!

AVG-PROOF BESCHERMD VIDEOBELLEN! 
Het clientenportal werkt alleen via een PC, een laptop en een tablet.

Button JPO Clientenlogin 298pxl

JPO logo

Klik HIER voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met relatietherapeut Caroliene de Gruijter.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20