Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


EFT en psychische klachten

EFT bij trauma
Heb je last van een trauma en maakt dat het leven moeilijk? Werd je op school gepest en ben je nog steeds bang voor pesters? Ben je seksueel, emotioneel of lichamelijk misbruikt, verkracht of gedrogeerd? Heb je een tijd terug een dierbare verloren en lukt het niet over dit verlies heen te komen? Ben je na het ongeluk nog steeds angstig en gespannen in het verkeer? Is het doodeng om voor jezelf op te komen?

Als oud zeer maar niet weggaat
Trauma's zijn heel emotionele, ingrijpende en zeer pijnlijke ervaringen. Er is sprake van een duidelijke aanwijsbare gebeurtenis die voor iedereen angstig, vernederend of pijnlijk zou zijn. Ben je getraumatiseerd, dan slaap je vaak slecht, hebt schuldgevoelens, concentratieproblemen en probeert herinneringen aan het voorval te vermijden. Je verliest je interesse in je leefomgeving en je hebt last van depressieve gevoelens.

EFT bij verslavingen
Anorexia - Boulimia - Alcoholverslaving - Drugsverslaving - Dieetverslaving - Koopziek gedrag - Seksverslaving - Gokverslaving - Gameverslaving - Aandelenverslaving - Sociale media verslaving...

EFT bij dwangklachten en dwanghandelingen
Zowel dwanggedachten als dwanghandelingen veroorzaken veel angst en verstoren sterk het gewone leven. Daar komt bij dat buitenstaanders het maar vreemd vinden: "Dan denk je er toch niet aan!" Het gaat om vervelende gedachten, die de betrokkene niet wil horen, maar die zich blijven opdringen. En het gaat over mensen, die van zichzelf dwanghandelingen moeten uitvoeren om zich veilig te stellen.

EFT bij chronische angst, paniek, angst voor ziekte en dood.
Wanneer je altijd gespannen en angstig bent, waar je ook bent en wat je doet, dan heb je last van chronische angst. Grote angst en paniekaanvallen brengen je in een miserabele toestand. Je kent geen meer momenten meer van kalmte en rust. Je hebt te maken met ernstige beperkingen op alle levensterreinen. Je lichaam reageert hierop door gespannen spieren, inwendige trillingen, duizeligheid en een moe gevoel.

EFT bij depressie en dysthyme stoornis
In de praktijk blijkt dat een depressie bij iedereen net weer iets anders is. Dat maakt het belangrijk om na te gaan of je meer last hebt van de bij depressie behorende angsten dan van de somberheid zelf. Angsten kunnen zo overheersend aanwezig zijn dat moeilijk te zien is of er sprake is van een depressie. Is in therapie duidelijke geworden op wat voor wijze jij last hebt van een depressie, dan kun je hier EFT op toepassen.

Klik HIER voor reacties en ervaringen van cliënten met EFT uit de hulpverleningspraktijk Voluitleven.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

EFT-duotone