Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


EFT

AVG-PROOF BESCHERMD VIDEOBELLEN! 

Liever vandaag dan morgen hiervan af komen met EFT!
Komt opeens dat nare gevoel weer opzetten en word je erdoor overspoeld?  Lukt het maar niet hier controle over te krijgen? Kun je het niet wegdrukken of laten ophouden? Word je gespannen, zenuwachtig en voel je het bonzen van je hart? Krijg je een droge mond en moet je alsmaar slikken? Wordt het licht in je hoofd, kun je niet goed meer nadenken en heb je last van hyperventilatie? 

EFT helpt bij:

  • Fobie, zoals pleinvrees, vliegangst, slikangst, smetvrees, claustrofobie en angst voor honden;
  • Paniekaanval, hyperventilatie en depressie;
  • Trauma, traumatische ervaringen en gebeurtenissen;
  • Angst voor o.a. de dood, ziekte, eenzaamheid, seksualiteit, geweld en onrechtvaardigheid.
  • Fysieke klachten, zoals diabetes, fybromyalgie, burn-out en hartritmestoornissen;
  • Verslaving, zoals roken, alcohol, drugs, kooplust, gamen en seks;
  • Dwanggedachten en /of dwanghandelingen;
  • Allergie, zoals hooikoorts, koemelk-, noten- en zonneallergie;

Waardoor kom je maar niet van je klachten af?
Ongewild beïnvloeden trauma's, angsten, psychosomatische klachten, burn-out en nare gebeurtenissen en verslavingen ons dagelijkse functioneren. Je levenskwaliteit kan hierdoor achteruitgaan. Het is vaak lastig om hier grip op te krijgen. Hoe dit komt? Door een verstoring in jouw systeem. Hierdoor blijf je last houden van deze klachten. Hoe je je ook inzet om je van deze sores te bevrijden!

Simpele kloptechniek vermindert je klachten
Na een aantal EFT sesies merk je dat je klachten verminderd of zelfs mogelijk verdwenen zijn. Je zult merken dat je anders tegen jezelf en het leven aan gaat kijken. Dat waar je onder gebukt ging is weg, bijna niet meer merkbaar of nu goed leefbaar. Dat wat jouw leven zo negatief bepaald heeft en op de voorgrond stond, voert nu de ondertoon. Je zult verbaasd staan hoe deze kloptechniek jouw bestaan kan verlichten.

Intens herbeleven is niet nodig
Het grote voordeel bij deze methode is dat je niet alles opnieuw intens hoeft te beleven. De EFT-therapeut houdt zich bezig met de verstoring, die in je lichaam optreedt als je terugdenkt aan een beladen gebeurtenis. Ben je emotioneel betrokken bij het kernprobleem en ben je op dat moment goed in verbinding met jezelf, dan is dit al voldoende om pijn en stress te doen verminderen bij EFT.

Verminderen en neutraliseren
EFT maakt van een nare gebeurtenis een herinnering zonder lading. De nare gebeurtenis wordt verleden tijd. EFT vermindert beperkende innerlijke overtuigingen, lichamelijke en psychische klachten en neutraliseert storende emoties. Cliënten, die EFT  hebben gedaan, zeggen dan ook dat ze 'er niet meer zo goed bij kunnen' en 'dat het net is alsof het verdwenen is'. Het leven wordt weer om naar uit te kijken.

Klik HIER voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

EFT-duotone

Je creëert je eigen ervaringen door de manier waarop je gewend ben te denken en te voelen.

 

Als een schaduw ligt het trauma over je heen. Op een dag realiseer je je dat jij al heel lang niet in het licht staat. Met hulp van buitenaf lukt het je uit de schaduw te stappen en weer voorzichtig in het zonlicht te staan.