Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte therapie              EFT

Relatietherapie           Scheiden         Tantra voor vrouwen


Groningen en omgeving


Over mezelf                 

Zzonnehoedjes groot op maat

Ik ben Body Mind Integrated Psychotherapeut en mijn lichaamsgerichte therapie wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

AVG-PROOF BESCHERMD VIDEOBELLEN! 

Dat het klikt is al het halve werk!
Ooit zelf cliënt te zijn geweest in therapeutenland, besef ik als therapeut heel goed hoe het is om spreekwoordelijk aan de andere kant van de tafel te zitten. Ik begrijp hoe je je emotioneel enorm kwetsbaar kunt voelen in je verlangen om uit de problemen geholpen te worden. Hoe belangrijk het is dat dit goed gebeurt en dat je een 'klik' voelt met de therapeut. Dan kan er vertrouwen zijn dat je in goede handen bent en op weg geholpen zult worden.

Meer over mijn achtergrond:
pdfVoluitleven_doe_je_zo.pdf

De helende werking van vrije aandacht
Je vindt dat je het zelf moet kunnen. Dat maakt het niet eenvoudig om te kiezen voor therapie. Goed om te weten dat je niet bang hoeft te zijn om veroordeeld en ondervraagd te worden. De therapeut is er voor jou met haar vrije aandacht, rustige uitstraling en totale aanwezigheid. Je mag alles voelen en uiten wat er op dat moment in je leeft en wat naar buiten wil komen. 

Een goede therapeut is goud waard
Therapie helpt om evenwichtiger te worden. Je krijgt tools om jezelf te reguleren, om jezelf in balans te brengen. Hierdoor kom je steviger op eigen benen te staan. Je wordt krachtiger en je blijft beter in contact met je ware zelf. Een 'must' is dat de lichaamsgericht therapeut begrijpt met welke problemen en vraagstukken je aan het worstelen bent. En die de bereidheid heeft je te accepteren met zowel je goede kanten als je schaduwkanten. Bij wie je dus jezelf mag zijn.

Wat je van mij als therapeut kunt verwachten
De focus ligt op het optimaal inzetten van mijn therapeutische kwaliteiten en vaardigheden, zodat jij binnen afzienbare tijd een positieve wending aan jouw leven kunt geven. Doel van mijn therapeut schap is de kwaliteit van je leven te helpen verbeteren door het contact met jezelf, je lichaam, je levensenergie en je hulpbronnen aan te gaan, te herstellen en/of te versterken.

Op-maat-gesneden-thuis-opdrachten
Ik ervaar het durven luisteren naar je lichaam en je hart als een bijzondere uitdaging om in contact te komen met wie je werkelijk bent en hoe jij je leven concreet inhoudt wenst te geven. Zo ontvouwt zich op natuurlijke wijze in jou meer ruimte voor ontspanning, rust en plezier. Met op-maat-gesneden-thuisopdrachten in samenspraak help ik je nieuwe inzichten te integreren en positieve veranderingen in je leven door te voeren. Uit onderzoek is gebleken dat cliënten meer resultaat bereiken wanneer ze aandacht willen besteden aan de afgesproken thuisopdrachten.

Mijn visie op lichaamsgerichte therapie
Ben je in balans en sta je stevig in het leven, dan maakt dat je tot een evenwichtig mens. Je bent dan in staat om samen met je partner een fijne relatie op te bouwen. Dat komt jouw ouderschap ten goede en dat zorgt voor evenwichtige kinderen, die zich vrijuit kunnen ontwikkelen. Komt er toch een scheiding, dan is de kans op een redelijk na-huwelijk groot, waardoor de kinderen weinig emotionele schade zullen oplopen. Door dit alles zal tevredenheid, vriendelijkheid, liefde en dankbaarheid toenemen. Dat zorgt voor een betere samenleving. Een betere wereld. Lichaamsgerichte therapie kan hier een zinvolle bijdrage aan leveren!

Klik HIER voor het aanvragen van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Klik HIER voor reacties en ervaringen van cliënten over Body Mind Integrated Psychotherapy.

logoVLWebformaatHulpverleningspraktijk Voluitleven

 

M 06 1732 2859

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  google-plus-20  facebook-25 linkedin-20

eft-caroliene

Inspiratie haal ik uit mijn ruime levenservaring, waarin mijn liefde voor de mensen om mij heen, centraal staat.

 

Ik benadruk het gezonde deel en de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt om vooruitgang te helpen bewerkstelligen.


- Caroliene de Gruijter -